Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Direcționează 2% către CeRe

0

Sunt Alexandru Liță de la CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică și îți scriu pentru că de-a lungul timpului drumurile noastre s-au intersectat.

De această dată îți scriem în legătură cu direcționarea a 2% din impozitul pe venit. În acest an poți direcționa 2% din impozit doar până pe 15 martie, indiferent dacă acesta provine din salarii, activități independente sau pensii.

În acest context, te invităm să fii parte din grupul alături de care aducem oamenii împreună şi să asigurăm resursele necesare celor care vor să se organizeze pentru implicare civică şi rezolvarea diverselor probleme cu care se confruntă diversele comunităţi. Totodată, rămânem constanţi în a le face poveștile cunoscute oamenilor şi organizaţiilor care se implică în campanii de advocacy.

Direcționează 2% către CeRe și vei vedea cum 2% + 2% + (n) = 100% putere colectivă. Multe dintre subiectele pe care le susţinem şi în care ne implicăm ar putea fi de interes şi pentru tine.

Aici poți găsi formularul prin care poți dona 2% pentru noi. Pentru orice întrebare legată de acest proces ne poți contacta la adresa: alexandru@ce-re.ro.

Iar dacă te simți mai mult decât generos/generoasă poți să ne ajuți să organizăm un moment CeRe la locul tău de muncă cu scopul de a strânge mai multe formulare de 2%. Tu ne faci cunoștiință cu colegii și colegele tale, iar noi venim cu formulare 230 printate cu datele CeRe. Dacă ai disponibilitate pentru acest lucru scrie-ne.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.