Din toată inima pentru România

0

Din toată inima pentru România este un proiect îndrăzneț realizat de Kaufland, în parteneriat cu Școala de Valori. Conceptul care stă la baza acestuia este simplu și inedit, promovând în același timp frumusețea locurilor din România, cât și educația.

Cum așa? Foarte simplu! Kaufland invită oamenii să își acorde 1 minut din timpul lor liber, să intre pe site-ul www.dintoatainimapentruromania.ro și să încarce cea mai frumoasă fotografie a lor cu un loc din România, arătând pentru ce le bate inima. Un apus la mare cu prietenii, un loc liniștit pentru relaxare, casa bunicilor, animalul de companie, cafeaua de dimineață sau înghețata preferată, orice amintire frumoasă este bine-venită. După încărcarea fotografiei, un spot de câteva secunde va fi creat cu aceasta, spot ce poate fi distribuit prietenilor și familiei. Apoi, pentru fiecare spot creat, Kaufland va dona 5 lei pentru un program educațional creat de Școala de Valori, program denumit “Excepționalii”, ce se adresează tinerilor care îndrăznesc să viseze să schimbe viitorul.

Exceptionalii-z1-web-027

“Excepționalii” este un proiect care inspiră prin oameni-model, adresându-se tinerilor cu rezultate foarte bune pentru a pune bazele comunității liderilor de mâine. Grupul țintă este desigur, unul excepțional, participanții fiind olimpici, lideri de opinie sau pasionați de diferite domenii cum ar fi: antreprenoriat, economie și finanțe, artă, voluntariat, IT, robotică sau educație. Programul este foarte bine structurat și presupune câteva zile de cercetare asupra pasiunilor, ideilor și aspirațiilor adolescenților, o conferință de 4 zile, ateliere, întalniri interactive, persoane publice și specialiști ca invitați, iar pentru final, un proiect cu impact în comunitate, gândit și implementant chiar de Excepționali. Prima ediție s-a încheiat cu crearea platformei vremsafim.ro, ce găzduiește peste 100 de interviuri ale unor oameni de succes.

Dacă nu ești sigur că ai o fotografie potrivită sau nu ai încredere în aptitudinile tale de fotograf, poți accesa oricând galeria de spoturi create deja de cei peste 2300 de oameni minunați ce au avut curajul să arate pentru ce le bate inima.

scoaladevalori

Haideți să promovăm împreună o țară frumoasă cu copii excepționali! Din toată inima pentru România, din toată inima pentru Școala de Valori!

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăți bazate pe valori prin educație inovativă. Punem sub semnul întrebării granițele educației tradiționale și creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informații de valoare, experiențe de formare a caracterului, de a interacționa cu modele pozitive și de a avea expunere internațională, cu scopul de a crește responsabilitatea personală și controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.