Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Digital Nation caută administatori IT din întreaga țară care vor să învețe Cybersecurity într-un program online de 12 luni de mentorare

0

Au început înscrierile la primul program național de Cybersecurity dedicat administratorilor de sisteme din țară. Programul are un format online și se desfășoară pe durata a 12 luni. Scopul programului este formarea unui grup de lucru online pentru ca administratorii de sisteme împreuna cu mentorii specialiști în securitate cibernetica să parcurgă timp de un an o etapă de învățare teoretică și implementare practică a soluțiilor tehnice care securizează infrastructurile.

Programul de securitate cibernetică este deschis tuturor administratorilor IT din țară, care au 18+ ani și care administrează în prezent o infrastructură IT care include cel puțin 5 servicii IT. Prima lună a programului este gratuită, oferită în parteneriat cu Cert-RO, ulterior programul implicând un cost de 100 EUR anual (taxa anuală de membru comunitate). Mai multe detalii despre condițiile de participare sunt incluse pe site-ul Digital Nation.

Încurajam administratorii IT să nu rămână singuri în misiunea lor de a avea grijă de infrastructurile tehnice. Știm că situația nu e niciodată ideală, versiunile poate nu sunt tot timpul la zi, bugetul parcă nu ajunge și telefonul sună continuu cu diverse probleme. Însă, dacă lucrăm coordonat, dacă facem schimb de experiență, dezbatem soluții într-un cadru mai familiar și mai aplicat, o să putem ușor ușor să creștem nivelul de siguranță și de disponibilitate a serviciilor deservite de infrastructurile noastre.”

Aproximativ 100 de locuri sunt disponibile în cursul online Cybersecurity al Digital Nation, înscrierile fiind deschise până pe 10 Noiembrie. Programul va dezvolta capabilități practice noi în rândul participanților, funcționând ca un task-force aplicat pe parcursul unui an de zile. Inițiativă națională, programul este deschis administratorilor de sistem din toate industriile, având ca obiectiv creșterea nivelului securității infrastructurilor din țară, unde noile cunoștințe vor fi aplicate.

Digital Națion este o organizație care creează valoare adăugată sustenabilă în țară prin educație. Pregătim o nouă generație de specialiști tech și profesioniști business, viitori lideri ai antreprenoriatului digital românesc.

Disciplinele de predare cu care Digital Nation îi pregătește pe aplicanți sunt din sfera programării, a securității cibernetice, a arhitecturilor de sistem, a designului web și a marketingului digital. Pentru a aplica la programele educaționale online Digital Nation vizitează site-ul comunității, citește despre metodologia de predare RDEM și aplică la specializarea dorită.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.