Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DHL Carpathian Marathon la a 10-a editie!

0

DHL Carpathian Marathon oferă șansa unei aventuri de 10, la ediția aniversară cu numărul 10!

  • DHL Carpathian Marathon powered by MPG va avea loc pe 22 iunie 2019

  • Startul competiției se va da, ca și în 2018, la Cheile Grădiștei Resort Fundata, în județul Brașov, un Race Village de nivel olimpic

  • Înscrierile sunt deschise pe www.maratondhl.ro, secțiunea Înscriere

  • Evenimentul susţine, pentru al cincilea an consecutiv, Comitetul Național Paralimpic

București, 20 februarie: DHL Carpathian Marathon, eveniment de alergare montană de top din România, ajunge, în acest an, la ediția cu numărul 10. Participanții își vor da întâlnire la linia de start pe 22 iunie, în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa, munții Carpați, la Cheile Grădiștei Resort Fundata, un Race Village de nivel olimpic.

După o ediție 2018 SOLD OUT, înainte de închiderea înscrierilor, DHL Carpathian Marathon powered by MPG vine, în acest an, cu noi provocări, cu experiențe unice și adrenalină la cote maxime! Sunt așteptați, ca în fiecare an, mii de alergători la linia din start, ambasadori și susținători de seamă, iar obiectivul este donarea unei sume cât mai mari pentru Comitetul Național Paralimpic, cauza pe care evenimentul o susține pentru al cincilea an consecutiv.

Oferă-ți șansa unei aventuri de 10! Trăiește experiența DHL Carpathian Marathon la cea de-a 10-a ediție!” este mesajul cu care evenimentul îi așteaptă pe toți iubitorii de alergare, fie ei începători sau profesioniști, să doboare orice barieră mentală și să cucerească munții, în una dintre cele mai spectaculoase curse de alergare din România! Ei vor putea explora trasee inedite, care traversează parcuri naturale și regiuni sălbatice unice în Europa, unele încă nedescoperite de alergători.

Aniversăm anul acesta 10 ediții de experiențe memorabile, de timp petrecut în natură, prin mișcare, adrenalină și o multitudine de fapte bune, alături de o comunitate frumoasă de alergători! Despre asta este DHL Carpathian Marathon și mă bucur nespus să văd evoluția acestui eveniment în timp. Participanții rezonează cu noi și, pe lângă pasiunea de a alerga, de a explora și de a cuceri munții, ei sunt motivați să ajute cauza socială pe care o susținem la fiecare ediție a DHL Carpathian Marathon. Mă bucur să spun că vom continua tradiția și vom fi din nou alături de Comitetul Național Paralimpic, investind în sportivii noștri paralimpici, astfel încât să ne reprezinte cât mai bine la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, 2020. Eu știu ce voi face pe 22 iunie, sper că și voi! Ne vedem la linia de start!”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director al DHL Express România.

De la prima ediție și până în prezent, DHL Carpathian Marathon s-a impus ca un eveniment de notorietate, numărul alergătorilor trecând de 8.200, în timp ce aproape 500 de companii importante au decis să se alăture cu echipele la start. Cauza socială reprezintă, an de an, o coordonată importantă a evenimentului. Până în prezent, toată suma strânsă din taxele de participare s-a redirecționat către cauza susținută. Fondurile donate depășesc 142,000 de euro și au fost direcționate către Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Noi Orizonturi – Familia, Fundația Light Into Europe, Salvați Copiii România și Comitetul Naţional Paralimpic.

Înscrierile pentru cea de-a 10-a ediție a DHL Carpathian Marathon powered by MPG sunt deschise. Toți iubitorii de alergare, mai mult sau mai puțin experimentați, sunt invitați să acceseze site-ul oficial www.maratondhl.ro și să se înscrie individual, sau în echipă, la probele de Maraton (42km / 2000m diferență de nivel), Semimaraton (21km / 1000m diferență de nivel), Ștafetă (în echipe de 3 sau de 6 persoane / 290m diferență de nivel pentru fiecare tură de 7km) sau la Crosul Copiilor (pe distanțe de 250m, 500m sau de 1km, în funcție de vârstă).

Pentru înscriere, participanții se pot bucura, până pe 28 februarie, de un preț special, de 90 lei / participant, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru companii. După această dată, prețurile vor fi:

  • Pentru înscriere între 1 – 30 martie: 110 lei / participant pentru persoane fizice și 125 lei / participant pentru companii;
  • Pentru înscriere între 1 aprilie – 31 mai: 125 lei / participant pentru persoane fizice și 140 lei / participant pentru companii;
  • Pentru înscriere după 1 iunie: 140 lei / participant pentru persoane fizice și 160 lei / participant pentru companii.

DHL Carpathian Marathon powered by MPG încurajează companiile să participe în număr cât mai mare la eveniment, să se bucure de o experiență LIVE pe culmile Carpaților și să lupte pentru cauze nobile, așa încât, în acest an, ele vor putea beneficia de o ofertă personalizată. Toate detaliile se pot afla printr-un simplu email la: events@mpg.com.ro.

Surprizele nu se opresc aici! Ca și în anii trecuți, evenimentul susține sportul și dezvoltarea armonioasă a copiilor și a tinerilor, mișcarea fiind un factor esențial pentru un stil de viață sănătos. Astfel, toți participanții sub 18 ani se pot înscrie gratuit în concurs! Aceștia au oportunitatea de a participa fie la proba de Semimaraton, fie la Ștafetă, fie la cursele dedicate copiilor. Vârsta minimă pentru înregistrarea în cursele disponibile este de 14 ani pentru Ștafetă, 16 ani pentru Semimaraton și 19 ani pentru Maraton. La cursele pentru copii pot participa toți cei cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

Ediția 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate participanților amatori, cu o experiență semnificativă care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Evenimentul este susținut de sponsorii Generali, Medlife și Barilla și îi are ca suporteri pe Goldnutrition, La Vitta, 4X4, Terapie prin mișcare, Organic India, Easy Plast, Buff România, Recosport, Sunnto și Runningwarehouse. CNN este partener oficial pentru Crosul Copiilor, iar Banca Transilvania se alătură ca sponsor principal al acestei curse. Companiile Polach și Digisign susțin echipele de voluntari care aleargă pentru cauza evenimentului.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratondhl.ro și vă ținem la curent cu toate noutățile pe pagina Facebook DHL Maraton.

DHLThe logistics company for the world

DHL is the leading global brand in the logistics industry. Our DHL family of divisions offer an unrivalled portfolio of logistics services ranging from national and international parcel delivery, e-commerce shipping and fulfillment solutions, international express, road, air and ocean transport to industrial supply chain management. With about 360,000 employees in more than 220 countries and territories worldwide, DHL connects people and businesses securely and reliably, enabling global trade flows. With specialized solutions for growth markets and industries including technology, life sciences and healthcare, energy, automotive and retail, a proven commitment to corporate responsibility and an unrivalled presence in developing markets, DHL is decisively positioned as “The logistics company for the world”.

DHL is part of Deutsche Post DHL Group. The Group generated revenues of more than 60 billion euros in 2017.

Despre MPG România:

MPG este lider de piață pe segmentul proiectelor sportive adresate practicanților amatori. Coordonează peste 700 de evenimente sportive pe an, în 70 de orașe. MPG implementează 4 sisteme naționale de sport care formează comunități cu peste 100.000 de practicanți amatori: tenis – www.tenispartener.rowww.tenis10.ro, ciclism – www.ridersclub.ro, alergare – www.runfest.ro, un sistem de competiții pe 10 discipline sportive, în București, accesat de peste 200 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro și evenimentul internațional de MTB – www.carpathianmtb.ro/ro/. În ultimii 10 ani, MPG a implementat peste 5.300 de evenimente sportive la nivel național și a lansat campanii de comunicare împreună cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se găsesc pe: www.mpg.com.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.