Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DHL anunță startul înscrierilor pentru ediția aniversară a evenimentului caritabil Maratonul DHL Ștafeta Carpaților

0

Înscrierile se pot face începând cu data 24  februarie 2015 pe site-ul www.maratondhl.ro. Evenimentul are loc sâmbătă, 20 iunie 2015, la Poiana Brașov. Taxele de participare de la ediția 2014 au contribuit la informarea a peste 13.000 de elevi din 156 de instituții de învățământ despre efectele nocive ale consumului de droguri și alcool

KV

Anul acesta se împlinesc 10 ani de la prima ediție a evenimentului caritabil Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, organizat de DHL Express România. Maratonul va avea loc pe data de 20 iunie la Poiana Brașov și se află la cea de-a șasea ediție. În acest an, ediția aniversară păstrează aceeași structură care ani de zile a adus pe traseu numeroși alergători cu experiență, dar și persoane interesate de un stil de viață sănătos, care aleg să participe la maraton pentru a demonstra că mai important decât să câștigi este să îi susții pe cei care au nevoie de tine, să te antrenezi și să spui “Prezent” la start.

Participanții sunt așteptați pe traseul tradițional Predeal – Pârâul Rece – Râșnov – Poiana Brașov, formele alternative de înscriere fiind echipe – ștafetă (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt) sau individual. Alergătorii individuali pot alege să concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanța de 42,195 km. Vârsta minimă de participare este de 14 ani pentru membrii echipelor și 16 ani pentru cei care concurează individual. Participarea este gratuită pentru toți participanții cu vârsta sub 18 ani.

Înscrierea în competiție se realizează accesând site-ul www.maratondhl.ro  până la data de 13 iunie prin completarea formularului de înscriere.

Taxa de participare până la data de 30 martie este de 70 lei/ persoană. De asemenea, primii 10 înscriși indiferent de probă vor beneficia de 10% reducere.

 

Ediția de anul trecut a Maratonului DHL Ștafeta Carpaților a strâns fonduri, în valoare de 10.000 de euro, care au fost utilizate pentru programul “Educație pentru Sănătate – Program de prevenire a comportamentelor de risc în rândul copiilor și adolescenților” dezvoltat de Salvați Copiii România. În perioada octombrie – decembrie 2014 au fost derulate activităţi educaţionale directe cu elevii, în şcoli şi licee din Brașov, Argeş, Bucureşti, Caraş-Severin, Constanţa, Dolj, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Neamţ, Timiş, Vaslui. 13.413 elevi de gimnaziu şi liceu au fost beneficiarii sesiunilor informative moderate de 291 de voluntari în cadrul a 156 de instituţii de învăţământ partenere. Raportul complet este disponibil aici:

http://maratondhl.ro/pdf/2015/raport_tehnic_dhl_salvati_copii_ianuarie_2015.pdf

Anul acesta toate fondurile strânse vor fi donate Comitetului Paralimpic Român pentru a susține drumul sportivilor paralimpici români către Rio unde se va desfășura Olimpiada Paralimpică din 2016.

DHL The Logistics company for the world

DHL is the global market leader in the logistics industry and “The Logistics company for the world”. DHL commits its expertise in international express, air and ocean freight, road and rail transportation, contract logistics and international mail services to its customers. A global network composed of more than 220 countries and territories and about 285,000 employees worldwide offers customers superior service quality and local knowledge to satisfy their supply chain requirements. DHL accepts its social responsibility by supporting environmental protection, disaster management and education.

DHL is part of Deutsche Post DHL. The Group generated revenue of more than 55 billion euros in 2013.

Despre Maratonul DHL “Stafeta Carpatilor”

Maratonul DHL – Stafeta Carpatilor este un eveniment cu o traditie de 4 ani, devenind cel mai popular eveniment de acest gen din Romania cu un numar de participanti in continua crestere. In doar patru editii, Maratonul DHL s-a impus ca un eveniment de notorietate, numarul alergatorilor fiind de peste 2000, in timp ce, mai mult de 80 de companii importante si-au aliniat echipe proprii la start. Maratonul DHL este considerat ca fiind cel mai bun de acest gen, avand elemente specifice, cum ar fi: traseu, detalii de organizare, componenta de caritate și de promovare a sportului prin intermediul tinerilor. Fondurile stranse depasesc 60,000 de euro si au fost donate unor ONG-urilor dedicate copiilor suferinzi sau aflati in dificultate: Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia Noi Orizonturi – Familia, Fundatia Light Into Europe.

 

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.