Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezvoltarea cadrelor didactice: Teacher Activity Groups în România | Eveniment online miercuri, 10 februarie

0

Miercuri, pe 10 februarie, de la 09.30, British Council România și Romanian-American Foundation organizează un eveniment online dedicat dedicat dezvoltării profesionale continue a cadrelor didactice, pornind de la experiența comunităților de practică “Teacher Activity Groups” (TAGs) din cadrul proiectului „English for the Community”.

English for the Community” este un proiect de dezvoltare profesională pentru profesorii de limba engleză derulat de British Council România și Romanian-American Foundation în perioada 2017-2020, în cadrul căruia modelul TAG a fost pilotat cu succes în România timp de trei ani, cu profesori din peste 100 de școli din mediul rural și mic-urban, inclusiv online pe perioada pandemiei. La finalul acestei etape a proiectului, Simon Borg, consultant internațional specializat în formarea cadrelor didactice și cercetare în educație (http://simon-borg.co.uk/), a realizat un studiu independent privind impactul proiectului, despre ale cărui rezultate foarte promițătoare vom vorbi miercurea asta.

Simon Borg va prezenta miercuri în premieră studiul de impact realizat pentru proiectul “English for the Community”, coroborat cu alte cercetări ale sale la nivel internațional, care arată că TAG-urile au un impact puternic în creșterea motivației profesorilor și îmbunătățirea cunoștințelor și a tehnicilor de predare ale acestora – impact pozitiv de care s-au bucurat în România, până acum, atât cei 150 de profesori din program, cât și peste 20,000 de elevi cu care profesorii lucrează în comunitățile lor.

Evenimentul are loc miercuri, pe 10 februarie, de la ora 09.30, și poate fi urmărit live pe pagina de Facebook British Council România.

Detalii sunt disponibile și la https://www.britishcouncil.ro/evenimente/dezvoltarea-cadrelor-didactice-teacher-activity-groups.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.