Despre voluntariat in 2 noi filme marca Pro Vobis

1

Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat va invita sa urmariti doua scurtmetraje despre voluntariat realizate in cadrul proiectului IMPROVE – *Informare, Motivare si Promovare in Romania a Oportunitatilor de Voluntariat European*, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune, proiect derulat in parteneriat cu asociatia A.R.T. Fusion si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca. *

„Descopera voluntarii care modeleaza Romania!”* si *„Coloreaza-ti experienta de viata prin Serviciul European de Voluntariat!”* pot fi urmarite pe site-ul dedicat proiectului – www.voluntareuropean.ro.

Website-ul este o resursa prietenoasa de inspiratie, unde se regasesc informatii utile, sfaturi si pasii clarificati ai procedurii de aplicare pentru programul SEV.  www.voluntareuropean.ro se adreseaza tuturor tineriilor interesati de o experienta de voluntariat intr-o tara europeana sau in Romania, adunand la un loc povesti autentice ale celor care au terminat deja un stagiu. 

Daca stiti voluntari care au plecat cu SEV, care s-au bucurat de aceasta experienta si care vor sa impartaseasca povestea lor si altor tineri prin intermediul site-ului www.voluntareuropean.ro, asteptam un email la voluntar@provobis.ro!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: Despre voluntariat in 2 noi filme | Lume Buna

Comentează