#descoperăEcoRomânia, săptămânal, pe totb.ro numai bun pentru eco-turiști

0

#descoperăEcoRomânia, săptămânal, pe totb.ro

Avem vești bune pentru eco-turistul din tine. Dacă până acum nu știai pe ce coclauri să te aventurezi în căutare de experiențe autentice la tine în țară, sau care sunt locurile de la noi care se potrivesc cu sufletul tău, echipa Think Outside the Box le-a cutreierat și s-a întors cu povești din cele mai frumoase destinații de eco-turism din România, ca să te convingă să le vizitezi.

Platforma s-a lansat astăzi și va publica o serie de articole realizate de jurnaliștii TOtB în 7 destinații de eco-turism din țară: Eco-Maramureș, Colinele Transilvaniei, Țara Dornelor, Pădurea Craiului, Băile Tușnad, Ținutul Zimbrilor, Țara Hațegului și Retezat.

banner_v2

Roxana Bucată, Andrada Lăutaru, Ionuț Sociu și Mădălin Nicolaescu au mers pe teren în toate aceste zone încărcate de magie și s-au întors de acolo cu tolba plină de legende, meșteșuguri păstrate de oamenii locului, tradiții, dar și, concret, tips&tricks pentru turistul de azi: unde și de ce să mergi, unde să stai și, evident, ce să mănânci.

Citește mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.