Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă profilul de personalitate al copilului tău!

0

Tabăra Educativă Kristopher vă propune un concept inovator de educație centrată pe copil și părinte, holistică, prin abordarea fiecărui aspect al vieții interioare a copilului (mental, emoțional, lingvistic, armonie interioară), al dezvoltării fizice și interacțiunilor sociale. Rezultatul final: rezultate evaluare abilități copil și familie, consiliere și dezvoltare personală în familie.

Unde? Pensiunea Casa cu Tei – Sărata Monteoru, jud Buzău!

Tarife: Costurile încep de la 1000 de lei/ persoană în funcție de nevoile familiei.
Contact: 0756.355.047

Cu cine?

Lajos Kristof, specialist în gifted education, antrenat de mentorul său Florian Colceag, expert internațional gifted education. Premiat în educație de Gala Oameni pentru Oameni și nominalizat cu distincția Dr. Alexandra Zugrăvescu și Janusz Korczak în 2012 a fost recomandat de școli internaționale și naționale de top pentru evaluarea și antrenarea copiilor geniali, depistarea abilităților native. În prezent este educator specializat la o grădiniță de profil.

Raluca Radulescu, educator format în alternativa Waldorf. Tânără energică, profundă, sensibilă și empatică reușește să pătrundă în lumea piticilor și să le transforme ziua în poveste, căci în urmă cu câțiva ani, acest lucru îl făcea la PROMedia care regizor și documentarist.

Arteni Vlad, educator muzical, vânat de grădinițe de stat și particulare pentru a preda literatură creativă și muzică bazată pe mișcare și energie la maxim. Specializat în antrenarea inteligenței muzicale și vizuale, Vlad a reușit să se facă cunoscut în educație prin metodele lui extrem de creative de face copilul să rămână captiv la lecție … aproape o zi întreagă!

Otilia Blaga, profesor și educator. În prezent se formează în psihologie. Otilia este considerată de echipă omul blând și natural – al elfilor 🙂

Irina Diana, artist plastic, sculptor, mama unei fetițe super geniale de 4 anișori!

Programul „CINE SUNT EU?” propune un concept inovator de educație centrată pe copil și părinte, holistică, prin abordarea fiecărui aspect al vieții interioare a copilului (mental, emoțional, lingvistic, armonie interioară), al dezvoltării fizice și interacțiunilor sociale.c

Ce facem?

Vom stimula harta mentală a fiecărui copil și vom sprijini dezvoltarea inteligențelor multiple prin activități dedicate tuturor abilităților și aptitudinilor personale după metode alternative moderne precum Regio Emilia, Waldorf și Freinet.

Integrând abordări diferite din psihoterapie, inclusiv art și joc terapie, tehnici cognitiv- comportamentale, life coaching, programare neurolingvistică, taichi și mindfulness, alături de instrumente și activități practice, vom oferi copiilor ocazia de a-și însuși INSTRUMENTE concrete care îi vor însoți întreaga viață, precum și posibilitatea de a se dezvolta conștient, de a se menține într-o stare mentală sănătoasa și a fi stăpâni pe propria lor viață și bunăstare interioară.

Programul de Cine sunt EU dezvoltă abilități și conștientizări care îi vor ajuta pe copii să se înțeleagă și să se cunoască mai bine, să identifice diferitele situații problematice de viață și să le abordeze în mod pozitiv, să își stabilească obiective și modalități de a le atinge, să-și dezvolte abilități de a-și gestiona propriile emoții, îmbunătățind astfel capacitatea de integrare socială și crearea unei gândiri directoare eficiente și pozitive.

Ce cuprinde curricula?

Copiii vor avea parte de un program special conceput în care vom combina:

– jocurile de echipă

– discuţiile libere

– jocurile de rol

– brainstorming-ul

– tehnici de mindfulness

– taichi pentru copii

– metoda grupului de studiu

– activităţile practice

– activitati si tehnici de supraviețuire

– învăţarea prin experiență

– activităţile outdoor ( şedinţe in locaţii neconvenţionale, excursii, vizite, organizare de evenimente)

– activităţi indoor

Pentru detalii: contact@kristopher-center.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.