Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Define yourself!” – a cincea ediţie a şcolii de vară Branding Romania

1

Asociaţia Clubul Liderii Mileniului Trei organizează cea de-a cincea ediţie a şcolii de vară Branding Romania care se va desfăşura în perioada 26 – 31 august 2012 la Braşov.

Sub deviza “Define yourself!”, proiectul îşi propune să informeze, să mobilizeze şi să responsabilizeze tinerii pasionaţi de autodezvoltare pentru a contribui la transformarea comunităţii din care provin.

Branding Romania, unica şcoală de vară focalizată pe reconstruirea imaginii de ţară, facilitează participanţilor cele mai puternice experiențe de învățare și, astfel, le oferă acestora resursele necesare dezvoltării durabile, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional.

Pentru prima oară, participanții vor fi atât din România, cât şi din Republica Moldova. Se pot înscrie tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 22 de ani, completând până la 20 iulie formularul aflat pe site: http://branding.clublmt.ro/aplica-acum/. Cadrul de desfăşurare a evenimentului implică sesiuni de training, activităţi de relaxare şi de divertisment prin interacţione constantă cu profesionişti din mai multe domenii: Creativitate, Leadership, Improvizaţie, Branding Personal, Responsabilizare socială, Educaţie.

Branding Romania + Rep. Moldova 2012: “Define yourself!” are ca obiective:  transmiterea unui set calitativ de informaţii şi instrumente practice de implicare responsabilă a tinerilor în societatea prezentă, desfăşurarea unui cadru de interacţiune directă bazată pe educaţia non-formală, fundamentarea şi dezvoltarea comunităţii de tineri pasionaţi, inteligenţi, pragmatici, entuziaşti în vederea transformării vizibile şi treptate atât a României, cât şi a Republicii Moldova.

Misiunea proiectelor realizate de Asociaţiei Clubul Liderii Mileniului Trei este de a genera schimbare, persoană cu persoană.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Un comentariu

  1. avatar

    Veşti bune pentru cei care doresc să participe la şcoala de vară: perioada de înscriere a fost prelungită până pe 28 iulie. Mulţumim mult pentru susţinere! 🙂

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.