Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DEEECollect, prima aplicație de colectare a DEEE care susține educația de mediu în România

0

Românii care vor să se protejeze de poluare pot ajuta Patrula de Reciclare să realizeze DEEECollect, prima aplicație de colectare a deșeurilor electrice, aplicație care susține și educația de mediu în România.

Aplicația gratuită pentru mobil DEEECollect este proiectul Patrulei de Reciclare selectat de Fundaţia Telekom Romania în campania de strângere de fonduri „Împreună pentru români”. Fundația Telekom sprijină 8 organizații să implementeze proiecte care caută soluții la unele dintre cele mai importante probleme ale societății românești.

deeecolect

Până pe 5 decembrie 2015, proiectul Patrulei de Reciclare poate fi susținut cu donații de 2 euro (apel la numărul 0900900104 sau SMS la numărul 8830 cu text: 6) sau 5 euro (apel la numărul 0900900148), numere valabile în rețeaua națională de telefonie fixă Telekom Romania.

Află mai multe pe www.patruladereciclare.ro/deeecollect-prima-aplicatie-de-colectare-a-deseurilor-electrice-care-sustine-educatia-de-mediu-in-romania/.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.