Decernarea premiului Artizanul Anului – ediţia a II-a

0

 La cea de-a doua ediţie, concursul Artizanul Anului îşi propune să prezinte publicului larg artiştii în handmade care excelează în ceea ce fac și pot fi un exemplu demn de urmat pentru cei care se află la început de drum în domeniul produselor handmade. Față de anul trecut când am avut doar 20 de finaliști cu peste 90 de puncte, anul acesta am avut 49 finaliști (din cei 83 de înscriși) așa că am ridicat puțin standardele și i-am ales ca finaliști pe creatorii care au adunat mai mult de 100 de puncte, conform criteriilor atent selectate de Revista Atelierul.

Pentru că noi credem cu tărie că tot ce înseamnă handmade de calitate merită sărbătorit te aşteptăm vineri, 21 decembrie 2012, de la ora 18 la Casa lui Moş Crăciun de la Bell’Agia Casa, Calea Rahovei 157D pentru a afla împreună cine este Artizanul Anului 2012. Evenimentul este organizat cu spirjinul Creative Arts.

Despre Revista Atelierul

Principalul proiect al Asociației Atelierul de Creație este Revista Atelierul – prima revistă de handmade din România – care a apărut atât online, cât și în format tipărit. Revista Atelierul a apărut din nevoia de a promova tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade născocite de minţi creative şi mâini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend şi interviurilor cu artiştii handmade pe care îi admiră.

Ne-am propus să susţinem şi să răspândim tot ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos, ecologic, reciclare, de aceea vei găsi un spaţiu consistent pe site-ul nostrum www.revista-atelierul.ro dedicat acestor subiecte. De asemenea, încercăm să oferim o viziune practică asupra a ceea ce înseamnă marketing pentru produsele handmade, prin articolele „la obiect” cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc când încearcă să îşi promoveze creaţiile. Revista Atelierul informează și educă cititorii români asupra culturii artelor artizanale, într-un context cultural național și internațional în care aceste arte sunt în plină expansiune.

www.revista-atelierul.ro

www.facebook.com/revista.atelierul

https://twitter.com/atelierulonline

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează