Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Decathlon te provoaca la mers sportiv

0

Decathlon nu reprezinta doar un nume de companie, ci insumeaza cele 20 de marci proprii care inoveaza sportul, pentru a-l face accesibil tuturor. Ca si in celelalte tari, in Decathlon Romania suntem uniti de o cultura organizationala puternica si unica, sustinuta de valorile noastre: vitalitatea si responsabilitatea.

In perioada 22 aprilie – 13 mai, DECATHLON lanseaza un program de sesiuni de mers sportiv in Bucuresti, in parcul Herastrau. Dorinta si ideea care stau la baza DECATHLON, de a face sportul accesibil tuturor, au dat nastere acestei actiuni. Vrem sa ii facem pe oameni sa inteleaga cat mai corect raportul sport-sanatate, sa interactioneze unii cu ceilalti si sa-si descopere pasiunea pentru mersul sportiv.

Parcul Herastrau este locatia unde ne dorim sa cunoaștem impreuna beneficiile mersului sportiv practicat in conditii specific. Programul are la baza un obiectiv saptamanal de crestere a indicatorului de activitate fizica, insotit de sfaturi practice pentru a ne echipa corespunzator si a practica mersul sportiv corect.

Echipeaza-te corespunzator pentru sedintele de mers sportiv!

Planul nostru de antrenament este unul complex, progresiv si gratuit si se desfasoara pe o perioada de 30 de zile.  In plus, am pregatit si cateva sfaturi utile pentru mersul sportiv. Mersul sportiv este o sursa de energie. http://sfaturi.decathlon.ro/walking%20challenge/

In mersul sportiv, exista o miscare specifica a piciorului, structurata pe trei etape: miscarea de asezare a calcaiului pe sol, urmata de plasarea intregii lunigimi a talpii pe sol, pana la propulsarea realizata cu ajutorul degetului mare. Astfel, vei avea nevoie de o incaltaminte creata special pentru a usura aceste miscari in timpul sedintei de mers sportiv.

Numele marcii, Newfeel, poarta in sine ideea de redescoperire a unor senzatii placate, prin intermediul sportului, mai exact al mersului sportiv.

Pentru ca beneficiile acestuia sa fie garantate, Newfeel isi propune sa asigure fiecarui participant de mers sportiv confortul de care are nevoie, prin: echipament sportiv adaptat pentru fiecare ritm, fiecare viteza si tip de practica. Newfeel pune pe primul loc placerea practicarii mersului sportiv, oferind flexibilitate, confort si respirabilitate!

Cu aplicatia Decathlon Coach, ai posibilitatea sa iti contorizezi si sa iti programezi sedintele sportive.

Nu uita sa te alaturi evenimentelor Facebook, pentru a ramane la curent cu toate informatiile! https://www.facebook.com/pg/decathlon.ro/events/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.