Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Ziua Mondiala a Educatiei – Premiul Mentor pentru excelenta in educatie

0

Anual premiem 10 profesori și antrenori. Termen nominalizare 31 decembrie 2017

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași atât intelectual cât și moral. Excelența educativă a acestor profesori antrenori, mentori a condus generații întregi spre succes, activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus.

În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.Detalii, formular de nominalizare
http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=611&Itemid=128&lang=ro

Videoclipurile cu premianții 2010-2016
http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=213&Itemid=82&lang=ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.