Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De unde ai începe tu digitalizarea în educație? Hai să povestim la HackDay#20

0

Sâmbătă, 29 august, vom intra cu toții într-o ediție online a HackDay-ului în care o să lucrăm la proiecte din programul Tech for Social Good care adresează transparența alegerilor, pregătirea pentru cutremur sau scrierea colaborativă a legislației.

Este totuși o ediție specială! Începem la ora 18.00, pe răcoare, și dăm startul unor noi activități speciale în cadrul evenimentului nostru lunar.

  • 18.00: Deschidem ușile în Slack și GitHub!
  • 18.30-19.00: Sesiune de Ask us Anything cu Olivia în care povestim despre Code for Romania, Tech for Social Good și proiectele pe care le avem în lucru.
  • 21.00 – 22.00: Brainstorming session în care discutăm despre soluții pentru educația non-formală și non-curriculară, subiect pe care îl analizăm anul acesta în Civic Labs
  • 22.00 ++: Coding și chat la discreție, până când vine moș Ene pe la gene

Vă asigurăm că îndată ce vom trece peste aceste momente mai dificile, o să revenim la întâlnirile noastre offline recurente din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Inscrieri aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.