Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Mărţişor, Biokarpet România cedează 1% din vânzări Asociaţiei Învingem Autismul

0

1 martie marcheaza debutul primei campanii publice de responsabilitate sociala a companiei Biokarpet Romania.  

 

Campania Biokarpet se va derula pe parcursul lunii lui Martisor si consta in redirectionarea a 1% din vanzari catre Asociatia Invingem Autismul. Fondurile vor fi folosite pentru sustinerea principalului proiect al organizatiei, Centrul multidisciplinar de interventie pentru autism, care aniverseaza in martie 1 an de la infiintare.

Biokarpet reprezinta pentru noi un partener de suflet inca de la infiintarea asociatiei, adica de 4 ani. Iar sprijinul pe care ni-l ofera prin aceasta campanie de CSR este important si inedit, ca metoda pe piata responsabilitatii sociale a companiilor din Romania. Totodata, Biokarpet ne demonstreaza inca o data ca pretuieste calitatea serviciilor noastre oferite de profesionisti specializati si pasionati. Astfel, fondurile donate de partenerul nostru prin aceasta campanie de 1% contribuie la asigurarea personalului Centrului multidisciplinar Invingem Autismul. Multumim, Biokarpet si Elena Stoican pentru daruire si implicare! (Andreea Sorescu, Director executiv Invingem Autismul)

invingem autismulCentrul Invingem Autismul este un spatiu multidisciplinar dedicat educatiei copiilor cu autism bazate in principal pe interventii precum analiza comportamentala aplicata – Applied Behavior Analysis (ABA), logopedie, terapie ocupationala si kinetoterapie, care au recunoastere internationala si cele mai bune rezultate in interventia pentru copiii cu tulburari de spectru autist (TSA). Autismul este o tulburare neurobiologica severa, care afecteaza comunicarea, relationarea şi integrarea senzoriala a individului. Fara interventie, riscul este ca acea persoana sa ramana izolata toata viata si dependenta de sprijinul altei persoane.

Lider in Grecia pe segmentul productiei de covoare si paturi, Biokarpet a intrat oficial pe piata din Romania in 2004, impunandu-se prin colectiile elegante de covoare, perdele, draperii, tapet si textile pentru casa. Biokarpet este importator de covoare lucrate manual din Persia, India, Pakistan si Afganistan. Este, de asemenea, partener al companiei Disney in crearea de covoare si paturi pentru copii.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.