Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Crăciun Maşinuţele Bucuriei merg la S.O.S. Satele Copiilor

0

 Au mai rămas 10 zile până la încheierea campaniei Maşinuţele Bucuriei, iniţiată de Autovit.ro, cea mai mare platformă online destinată vânzării şi cumpărarii de maşini noi si second hand, alături de Carrefour România. Inițiatorii proiectului invită publicul să viziteze unul dintre cele şase hipermarketuri Carrefour România şi să doneze maşinuţe şi alte jucării pentru copiii defavorizaţi de la SOS Satele Copiilor, făcându-le astfel o bucurie celor mici de Crăciun.

Lansată din dorinţa de a contribui la dezvoltarea armonioasă a celor 1000 de copii aflaţi în evidenţa SOS Satele Copiilor, dar şi de a face o bucurie celor mai puţin norocoşi, campania Maşinuţele Bucuriei se desfăşoară încă din octombrie şi până în acest moment a reuşit să colecteze sute de maşinuţe şi jucării pentru cei mici.

Mihai Cune, Business Manager Autovit.ro, invită publicul să se implice în campania de colectare de jucării „Copiii din familii devaforizate au nevoie de susținere pentru a se dezvolte armonios. Ne bucurăm că avem ocazia să aducem propria contribuție și să sprijinim cauza Asociatiei SOS Satele Copiilor. Invităm publicul să ni se alăture pentu a creşte împreună numărul maşinuţelor şi jucăriilor colectate, şi astfel numărul copiilor care se vor bucura de acestea.

Campania se va desfăşura până pe 15 decembrie, în spaţiile special amenajate din incinta magazinelor Carrefour Orhideea, Băneasa, Militari, Berceni, Colentina şi Vitantis, programul de colectare fiind zilnic între orele 08-22:00.  Jucăriile donate, de la maşinuţe, păpuşi, puzzle-uri sau alte jocuri, trebuie să fie într-o condiţie bună fie că acestea sunt noi sau second-hand. Acestea vor fi sortate şi igienizate, urmând să fie dăruite de Crăciun copiilor de la SOS Satele Copiilor.

Asociaţia SOS Satele Copiilor implementează proiecte naţionale de integrare, educare şi consiliere pentru copii care provin din familii defavorizate.

Iniţiativa este promovată cu ajutorul partenerului media Kiss FM.

Poster_ Masinutele Bucuriei

Despre Autovit.ro

Autovit.ro este liderul pietei de anunturi auto din Romania. Platforma integrează anunţuri din următoarele categorii de vehicule: autoturisme second hand şi noi, camioane si utilitare, motociclete, utilaje de construcţii şi  maşini agricole. Autovit.ro este o entitate complet separată de târgul Autovit. Autovit.ro face parte din Allegro Group  România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comerţ electronic, având în portofoliul său platforme de e-commerce şi anunţuri de top: Mercador.ro şi Compari.ro. La nivel internaţional, Allegro Group Romania este parte integrantă a Allegro Group care, în 1999, şi-a început activitatea în comerţul electronic în Polonia. Cu o experienţă de peste 12 ani şi dezvoltând platforme de shopping online în 17 tari pe 3 continente, Allegro Group este parte din grupul media multinaţional Naspers care a achiziţionat recent în România şi retailerul online eMag.ro.

Despre Carrefour

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de ţări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienţi din Europa, Asia şi America Latină. Cu peste 3 miliarde de operaţiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaţilor sale, Grupul îşi asumă responsabilităţi economice, sociale şi de mediu şi garantează pentru calitatea produselor sale şi securitatea clienţilor săi. În România, Grupul Carrefour numără 139 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 72 supermarket-uri „Market”, 42 magazine de proximitate „Express” şi un website de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

Despre SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor România a fost înfiinţată în anul 1990. Asociaţia implementează 3 programe la nivel naţional în Bucureşti, Sibiu şi Bacău oferind servicii de îngrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Programe de Întărire a Familiei) şi servicii educaţionale (Maşina cu Jucării, Proiecte Educaţionale). În acest moment, peste 1000 de copii beneficiază direct de sprijinul asociaţiei SOS Satele Copiilor România şi peste 15000 de copii au interacţionat cu unul dintre programele SOS.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.