De ce sa vizitezi tinact.ro?

1

Vesti bune din nou de la lumebuna! Lumebuna a aflat despre noul site al celor de la Tineret in Actiune! Pentru ca este vorba de o stire pozitiva ne-am gandit sa dam si noi „sfoara in tara” despre acest site!

De ce sa vizitezi tinact.ro?
Pentru ca o sa citesti informatii interesante despre donduri europene pentru tineret, proiecte (inter)nationale, n0nformal, voluntariat!

„Daca esti ONG si cauti finantare pentru proiectele de tineret pe care vrei sa le derulezi sau daca esti un tanar care vrea sa faca “ceva” si vrei putina orientare si inspiratie; daca esti dintr-o institutie publica ce lucreaza cu tinerii si care vrea sa deruleze proiecte dedicate lor sau daca stii deja programul Tineret in actiune si vrei sa ii vezi noua fata sau vrei sa candidezi la urmatorul termen limita si vrei sa descarci formularul; daca vrei informatii despre voluntariat, educatie nonformala, includerea si participarea tinerilor; si daca esti in cautarea unui loc unde sa gasesti resurse, trimiteri utile, link-uri, le gasesti pe www.TINACT.ro.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.