De ce sa vizitezi tinact.ro?

1

Vesti bune din nou de la lumebuna! Lumebuna a aflat despre noul site al celor de la Tineret in Actiune! Pentru ca este vorba de o stire pozitiva ne-am gandit sa dam si noi „sfoara in tara” despre acest site!

De ce sa vizitezi tinact.ro?
Pentru ca o sa citesti informatii interesante despre donduri europene pentru tineret, proiecte (inter)nationale, n0nformal, voluntariat!

„Daca esti ONG si cauti finantare pentru proiectele de tineret pe care vrei sa le derulezi sau daca esti un tanar care vrea sa faca “ceva” si vrei putina orientare si inspiratie; daca esti dintr-o institutie publica ce lucreaza cu tinerii si care vrea sa deruleze proiecte dedicate lor sau daca stii deja programul Tineret in actiune si vrei sa ii vezi noua fata sau vrei sa candidezi la urmatorul termen limita si vrei sa descarci formularul; daca vrei informatii despre voluntariat, educatie nonformala, includerea si participarea tinerilor; si daca esti in cautarea unui loc unde sa gasesti resurse, trimiteri utile, link-uri, le gasesti pe www.TINACT.ro.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.