DE CE să te înscrii în programul Teach for Romania?

0

Copiii din medii vulnerabile au nevoie de ajutorul tău pentru a construi societatea de mâine. Cu ajutorul tău, transformăm educația pe toate palierele: le oferim acces la educație de calitate copiilor care sunt victime ale inechității sociale, aducem modele și resurse în comunitățile vulnerabile și transformăm sistemul din interior prin rețeaua de alumni.

16991687_1481906021819682_1435395588975319277_o

Căutăm cei mai talentați tineri profesioniști care să devină parte din modelul de performanță în educație propus de Teach for Romania. Acceptă provocarea și înscrie-te până în 15 martie!

Află mai multe pe e-mail la adresa recrutare@teachforromania.ro sau website: www.teachforromania.org/fii-profesor/de-ce

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.