Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De acum are cine sa se ocupe de deseurile de baterii si acumulatori …

0

CCR REBAT Romania a obtinut licenta ca organizatie colectiva de gestionare a deseurilor de baterii si acumulatori 

CCR REBAT Romania a fost licentiata de catre Ministerul Mediului si Padurilor ca organizatie colectiva de gestionare a tuturor categoriilor de deseuri de baterii si acumulatori: baterii portabile [1a – 1h, 2a – 2f], baterii industriale [3a – 3c] si acumulatori auto [4a – 4c].

Prin intermediul acestei licente de operare, CCR REBAT Romania ofera producatorilor si distribuitorilor posibilitatea indeplinirii obligatiilor legale ce decurg din H.G. 1132/2008, care reglementeaza regimul bateriilor si acumulatorilor si al deseurilor de baterii si acumulatori. Iar consumatorilor finali le ofera solutii de colectare a deseurile de baterii si acumulatori in vederea reciclarii acestora.

CCR REBAT Romania preia responsabilitatea producatorilor si distribuitorilor in vederea indeplinirii obligatiilor legale de gestionare a deseurilor de baterii si acumulatori, punand la dispozitia acestora urmatoarele servicii: consiliere in vederea inregistrarii in Registrul Producatorilor si innoirii anuale a Anexei la Numarul de Inregistrare pentru baterii si acumulatori (B&A), punerea la dispozitie a unor sisteme adecvate de colectare a deseurilor de B&A, colectarea si sortarea deseurilor de B&A, transportul acestora catre punctul de consolidare/reciclare/eliminare, reciclarea si eliminarea deseurilor de B&A respecand legislatia in vigoare, indeplinirea cotelor legale de colectare, intocmirea documentatiei si raportarea datelor catre autoritatile de mediu.

CCR ofera astfel in Romania servicii de gestionare a deseurilor DEEE prin CCR Logistics Systems RO, organizatie colectiva licentiata, ce pune la dispozitia partenerilor – producatori, autoritati de mediu si administratii locale, consumatori finali – servicii de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice – DEEE precum si a deseurilor de baterii si acumulatori prin licenta CCR REBAT.

CCR face parte din Reverse Logistics Group, companie multinationala care opereaza in 25 de tari ale UE precum si in SUA si Asia in domeniul gestionarii deseurilor si are peste 70.000 de puncte de colectare si contracte incheiate cu peste 3.000 de clienti si prestatori de servicii.

Mai multe detalii pe www.rebat.ro si www.relectra.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.