Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De 10 ori campioni în leadership

0

În această vară are loc cea de a zecea ediţie LEADERS School, ediţie de colecţie care marchează aniversarea a 5 ani în care Fundaţia LEADERS a contribuit la dezvoltarea semnificativă a sute de tineri de elită români. În perioada 5 – 11 august Hotel Orizont din Predeal va găzdui prima şcoală de leadership din România care oferă participanţilor o experienţă unică de transformare personală şi profesională. Tinerii amatori de experienţe inedite se pot înscrie pe site-ul programului www.leadersschool.ro

 

Fundaţia LEADERS continuă tradiţia şi aduce şi de această dată în program lideri importanţi din business, artă, sport şi societate civilă. În plus, cei mai apreciaţi vorbitori şi traineri vor reveni în program pentru a fi din nou alături de participanţi. Ediţia de colecţie a LEADERS School se bucură de prezenţa unor oameni de excepţie printre care Dragoş Anastasiu (Preşedinte TUI Travel Center & Eurolines), Andrei Roşu (Maratonist), Alexandru Costin (Director General Adobe România) sau Adela Jansen (Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale).

Cea de a zecea ediţie LEADERS School aduce participanţilor o serie de surprize şi evenimente inedite. Pentru prima dată, absolvenţii revin în program în calitate de vorbitori – aceştia le vor împărtăşi participanţilor propriile poveşti de succes şi drumul parcurs pentru a deveni campioni în leadership.

De-a lungul celor nouă ediţii LEADERS School participanţii au fost puşi în situaţii inedite în cadrul simulării de business. Fie că au muls văcuţe şi au creat un nou brand de lapte, că au produs şi vândut mici sau turtă dulce, că au fost fermieri sau că au dezvoltat un card turistic al Braşovului, aceştia au avut şansa de a pune în aplicare conceptele învăţate în program. Ediţia de colecţie aduce o nouă premieră – simularea de business se va repeta la alegerea publicului care are şansa de a vota online la www.leaders.ro/programe/leaders-school/simulari-de-afaceri

„Ne bucurăm că în ultimii 5 ani am reuşit să formăm peste 270 de campioni în leadership, tineri capabili să aducă schimbarea pe care ne-o dorim în România. Cea de a 10-a ediţie LEADERS School va oferi o experienţă de leadership la cel mai înalt nivel pentru o nouă generaţie de lideri ai României” a declarat Adelina Maria, Director program LEADERS School.

Fiecare zi a evenimentului este dedicată unei teme cheie: leadership personal, comunicarea în leadership, leadership-ul echipei şi leadership în practică. Subiectele abordate vor fi discutate alături de invitaţi şi vor fi ulterior puse în practică prin intermediul atelierelor de leadership. La final, abilităţile antreprenoriale şi de leadership ale participanţilor vor fi testate printr-o simulare de business realizată sub îndrumarea unor antreprenori români de succes.

În cei 5 ani de la debut, Fundaţia LEADERS a adus în program exemple concrete de leadership din diferite domenii, oameni de succes care au ales să susţină tinerii în drumul lor către performanţă şi progres. Printre liderii români care au împărtăşit propriile experienţe participanţilor se numără Alteţa Sa Regală Principele Radu al României, Dan Pascariu (Preşedinte Unicredit Ţiriac Bank), Maia Morgenstern (actriţă), Raed Arafat (Fondator SMURD), Marius Ghenea (Antreprenor), Şerban Toader (CEO KPMG) sau Rucsandra Hurezeanu (Fondator şi Manager Ivatherm).

Tinerii care îşi doresc să experimenteze un mod inedit de educaţie non-formală se pot înscrie pe site-ul programului www.leadersschool.ro. Cei 30 de participanţi selectaţi vor continua povestea de succes LEADERS şi vor deveni la rândul lor campioni în leadership.

Despre Fundaţia LEADERS

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi implicate către orientare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematică, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă. Printre iniţiativele fundaţiei LEADERS se numără Leadership Autentic, LEADERS Education, LEADERS School şi LEADERS Academy.

Pentru mai multe informaţii

Irina Nicoleta Scarlat, PR Manager | irina@provepr.com | 0720 034 031

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.