Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dăruiește un zâmbet de Crăciun! Proiectul “Shoebox Blythswood Appeal 2016”

0

Asociația “Societatea de Caritate Blythswood” lansează în perioada 01.11.2016 – 23.12.2016 proiectul “Shoebox Blythswood Appeal 2016”.

Dăruiește un zâmbet de Crăciun !

Blythswood Shoe Box este o campanie socială, care presupune pregătirea diferitelor cadouri într-o cutie de pantofi, cutie care poate aduce un strop de bucurie pentru unele din cele mai sărace familii din România. Nu este un ajutor umanitar și nu va rezolva problema sărăciei. Este doar un act simplu, uman, de a oferi fără a aștepta ceva în schimb. O cutie simplă de pantofi ambalată frumos în hârtie decorativă și plină de cadouri simple se transformă în bucurie și speranță pentru persoane vulnerabile.

bl

De peste 24 ani Blythswood Care (UK) strânge și distribuie anual peste 120,000 de astfel de cutii care sunt trimise în Europa de Est (România, Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Ungaria, Albania). Anul acesta vom dona cutia cu numărul 2 milioane.  Anul trecut Blythswood România a strâns aproximativ 3.000 de shoebox-uri. Anul acesta, ne-am propus să strângem cu ajutorul vostru 5.000 de cutii.

 

Blythswood România este o organizație cu sediul în Cluj-Napoca încă din 1995, oferind îngrijire practică și spirituală celor care au nevoie și face parte din rețeaua Blythswood Care International. Viziunea organizației este de a vedea viața oamenilor s-au schimbat în bine prin intermediul unor proiecte de asistență socială, de distribuție a ajutoarelor umanitare și parteneriatul cu alte ONG-uri.

Puteți dona cutii de pantofi la oricare dintre locațiile noastre și noi ne vom asigura că acestea vor fi distribuite.

Locații de donare :

Cluj-Napoca – Paprika Radio, str.Arany Janos, nr.15

Magazinul Blythswood –Str.Memorandumului, nr.23/2

The Barber Shop – Str. Regele Ferdinand, nr.6

Koffer Book&Coffee – Bld.21 Decembrie 1989, nr.46/1

Florești – Sediul Blythswood, Avram Iancu, nr.397

Magazin Blythswood, Str.Eroilor nr.14

Dead-line pentru donație – 09.12.2016.

Site Campanie http://www.blythswood.ro/shoebox2016

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.