Dan Petrescu, cel mai bun antrenor al anului 2009!

0

Dan Petrescu a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului 2009 la Gala Fantasticii Fanatik, care a avut loc la Hotelul Marriott in Bucuresti!

„Am primit mesaje placute, printre care unul de la Zola, cu care nu am mai vorbit de mult, si de la cei din conducerea lui Chelsea. M-a sunat si Zenga, el a fost mereu alaturi de mine”, a spus Dan Petrescu, potrivit NewsIn.

Emotionat de imaginile care au prezentat la gala cele mai importante momente din cariera lui Gheorghe Hagi, Petrescu a marturisit ca i-au dat lacrimile si a declarat ca daca l-ar fi avut pe acesta in echipa, Unirea Urziceni ar fi evoluat in sferturile sau semifinalele Ligii Campionilor.

Mai multe informaţii pe site-ul 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează