Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dăm premii de 100.000 de euro la Startarium Pitch Day!

0

Accesul la finanțare în Startarium este un element esențial și de aceea, pe 23 noiembrie organizăm Startarium Pitch Day, o ocazie unică pentru startup-uri de a convinge audiența și juriul de valoarea afacerii lor și de a pleca acasă cu unul din premiile în bani în valoare totală de 100.000 euro:

  • Locul I – 70.000 Euro

  • Locul II – 20.000 Euro

  • Locul III – 10.000 Euro

Dacă ai un startup între 1 și 3 ani și vrei să îl crești, dar nu ai toate resursele și mijloacele necesare, înscrie-te la Startarium Pitch Day!

unnamed

Pentru a avea o înscriere validă, trebuie să intri în contul tău de pe Startarium, să completezi modelul de business al afacerii cu care aplici la secțiunea de Laborator și să completezi formularul de înscriere de mai jos. Totul până pe 4 Noiembrie 2016!

Dacă ai prieteni pe care vrei să îi anunți despre oportunitate, o poți face invitându-i la evenimentul creat pe Facebook aici.

Detalii aici: https://www.startarium.ro/public/100000

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.