Dacia si Casa Poporului in direct la CNN!

1

CNN va aborda și alte subiecte despre România, alături de „Toamna schimbării” despre căderea comunismului în România acum 20 de ani. Astfel, postul de televiziune va realiza o emisiune despre „Arhitectura românească: o privire din interior asupra Casei Poporului”, subiect în cadrul căruia se vor analiza costurile cu care s-a realizat această clădire, viziunea pe care o avea Ceauşescu în privinţa arhitecturii şi modul în care această construcţie a afectat atât oraşul, cât şi pe locuitorii acestuia.

„O altă temă abordată este „Dacia: filială Renault”, în care se va prezenta „surprinzătoarea poveste economică de succes” Dacia, în România lui 2009. Totodată, materialul va aborda şi alte afaceri, pentru care „criza financiară n-a lăsat decât două posibilităţi: adaptarea sau dispariţia”. În plus, CNN va prezenta modul în care economia face faţă efectelor secundare ale reducerii pieţelor de export şi ale crizei guvernamentale.” conform mediafax.ro

(foto Florin Ghinda, 2008)

casa-poporului

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.