Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dacă vrei să sprijini un ONG sau dacă reprezinți un ONG care are nevoie de ajutor, înscrie-te în grupul de Facebook Stories of Good

0

Stories of Good este un proiect dedicat oamenilor de comunicare, marketing, web design, fotografilor și celor din domeniilor aferente care își pot dona câteva ore pe lună pentru a ajuta ONG-urile mici și medii, fără astfel de resurse.

Dacă vrei să sprijini un ONG sau dacă reprezinți un ONG care are nevoie de ajutor, înscrie-te în grupul de Facebook Stories of Good.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „Stories of Good Promovare pentru ONG-uri”

Stories of Good este un proiect pornit din dorința de a da înapoi și de a ajuta ONG-urile mici și medii, fără resurse financiare pentru astfel de servicii, să se promoveze mai bine. Comunitatea formată în jurul proiectului atrage specialiști în comunicare, marketing, design, webdevelopment, fotografie și alte domenii conexe care vor să doneze puțin din timpul și priceperea lor pentru a ajuta aceste ONG-uri să devină mai vizibile și să crească.

Fiecare astfel de ONG face o schimbare și este important să fie susținuți de cei care le împărtășesc valorile, pentru că nicio faptă bună nu este prea mică și nicio inițiativă de sprijin social nu trebuie ignorată.

Stories of Good a fost creat de Oana Groza, specialist în comunicare cu experiență de peste 7 ani. Momentan, Oana lucrează în PR cu clienți B2B care activează pe plan local și internațional. Dacă vrei să te implici ca voluntar sau dacă reprezinți un ONG care are nevoie de ajutor, intră în grupul de Facebook Stories of Good: https://www.facebook.com/groups/638376326681348

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.