Dacă îți dorești o Românie fără rable…

0

Dacă te-ai săturat să vezi..

..rable care sunt lasate să ruginească pe trotuare si spații verzi..

.. rable care ocupă în mod inutil locuri de parcare..

.. rable care sunt adăpost pentru șobolani și focare de infecție..

Dacă îți dorești o Românie mai curată și mai prietenoasă cu oamenii, te invităm să susții inițiativa România fără rable!

Aici poți citi propunerea inițială a proiectului și poți lăsa sugestii de îmbunătățire. Iar, dacă ești activ și demonstrezi că ești foarte motivat/ă  să rezolvi această problemă, poți chiar să te implici în mod direct și să faci parte din echipa de implementare!

România fără rable este un proiect înscris în competiția Restart Romania.Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează