Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dacă ai o idee de afacere, profită de șansa de a câștiga 10.000 de lei și consiliere de specialitate pentru a-ți vedea visul implinit!

0

Ultima săptămână de înscriere în programul Tineri Antreprenori de Succes

Dacă ai o idee de afacere, profită de șansa de a câștiga 10.000 de lei și consiliere de specialitate pentru a-ți vedea visul implinit!

Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, alături de partenerii săi: Junior Chamber International România, Extreme Training și Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România anunță ultima săptămână de înscriere în programul Tineri Antreprenori de Succes, inițiativă finanțată din fonduri structurale și destinată promovării și susținerii spiritului antreprenorial în rândul tinerilor studenți și absolvenți.

Dacă vrei să fii propriul tău șef și să-ți decizi singur viitorul, înscrie-te în programul Tineri Antreprenori de Succes până la sfârșitul săptămânii în curs, completând chestionarul aflat la adresa: www.tas.untsr.ro/chestionar.

Nu ai nevoie de expertiză sau cunoștințe avansate în domeniu, pentru că de toate acestea ne ocupăm noi. Odată selecționat, vei avea parte de 3 zile de training intensive pe teme precum: inițierea afacerii, marketing, management financiar, management de proiect, tehnici de negociere și managementul resurselor umane.

La finalul programului de formare, cei mai buni 40 de absolvenți vor primi câte un premiu în valoare de 10.000 de lei, precum și consultanță pentru elaborarea și implementarea propriilor planuri de afacere.

Cursurile se vor susține în toate regiunile de dezvoltare din țară în perioada 20 aprilie-10 iunie, câte un weekend (de vineri pana dumincă) per regiune, fiind destinate unui număr de 100 de persoane la nivelul fiecărui centru regional de informare antreprenorială.

Pentru informații suplimentare, te invităm să accesezi site-ul proiectului: www.antreprenoridesucces.ro/.

Proiect cofinațat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investește în oameni!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.