Dacă ai o idee de afacere, profită de șansa de a câștiga 10.000 de lei și consiliere de specialitate pentru a-ți vedea visul implinit!

0

Ultima săptămână de înscriere în programul Tineri Antreprenori de Succes

Dacă ai o idee de afacere, profită de șansa de a câștiga 10.000 de lei și consiliere de specialitate pentru a-ți vedea visul implinit!

Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, alături de partenerii săi: Junior Chamber International România, Extreme Training și Uniunea Națională a Tuturor Studenților din România anunță ultima săptămână de înscriere în programul Tineri Antreprenori de Succes, inițiativă finanțată din fonduri structurale și destinată promovării și susținerii spiritului antreprenorial în rândul tinerilor studenți și absolvenți.

Dacă vrei să fii propriul tău șef și să-ți decizi singur viitorul, înscrie-te în programul Tineri Antreprenori de Succes până la sfârșitul săptămânii în curs, completând chestionarul aflat la adresa: www.tas.untsr.ro/chestionar.

Nu ai nevoie de expertiză sau cunoștințe avansate în domeniu, pentru că de toate acestea ne ocupăm noi. Odată selecționat, vei avea parte de 3 zile de training intensive pe teme precum: inițierea afacerii, marketing, management financiar, management de proiect, tehnici de negociere și managementul resurselor umane.

La finalul programului de formare, cei mai buni 40 de absolvenți vor primi câte un premiu în valoare de 10.000 de lei, precum și consultanță pentru elaborarea și implementarea propriilor planuri de afacere.

Cursurile se vor susține în toate regiunile de dezvoltare din țară în perioada 20 aprilie-10 iunie, câte un weekend (de vineri pana dumincă) per regiune, fiind destinate unui număr de 100 de persoane la nivelul fiecărui centru regional de informare antreprenorială.

Pentru informații suplimentare, te invităm să accesezi site-ul proiectului: www.antreprenoridesucces.ro/.

Proiect cofinațat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Investește în oameni!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează