Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs Practicieni în domeniul social | Lansare înscrieri 📢

0

Dragi prieteni, clienți și colaboratori,

Ne bucurăm să anunțăm lansarea înscrierilor pentru cursul Practicieni în domeniul social, adresat personalului care lucrează cu tinerii din sistemul de protecție specială.

📅 Calendar curs:
Modulul 1: 12 – 15 Aprilie 2021
Modulul 2: 31 Mai – 2 Iunie
Modulul 3: 14 – 16 Iunie 2021

📍 Locația: Ciofliceni, Județul Ilfov. Având în vedere contextul actual, există posibilitatea ca unele module să fie susținute în format online.

Oportunitate limitată
Costurile aferente participării la formare (inclusiv cele legate de masă, pauză de cafea și cazare, pe durata cursului) sunt acoperite prin proiectul Wings4Youth.

✅ Programul de formare se finalizează cu o diplomă de participare eliberată de CONCORDIA Academia și un supliment cu lista competențelor dobândite.

Condiții de înscriere la curs:

  • Profesioniști care lucrează cu tinerii din sistemul de protecție specială, atât în servicii rezidențiale, cât și în serviciul de asistență maternală sau
  • Profesioniști care lucrează cu tinerii care au părăsit sistemul și au nevoie de sprijin.

Selecția participanților se va face respectând următoarele criterii:

  • acordarea de oportunități egale participanților din toate regiunile de dezvoltare
  • asigurarea de șanse egale reprezentanților sectorului public și privat
  • o distribuție echitabilă a locurilor (în cazul unui număr mai mare de aplicații din partea aceleiași organizații/instituții).

📌 Termen limită înscrieri: 11 martie 2021
Trimite CV-ul tău la adresa academia@concordia.org.ro cu subiectul W4Y – Curs Practicieni în Domeniul Social.

Activitatea face parte din proiectul “Wings4Youth – Sprijin pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție – o abordare multi-sectorială: un model integrat de sprijin pentru întărirea sistemului de protecție din România și Bulgaria”, finanțat de Programul Drepturi, Egalitate și Cetățenie al Uniunii Europene (2014-2020).

Rezultatele selecției vor fi anunțate tuturor participanților în data de 15 martie 2020.

Așteptăm cu interes aplicațiile voastre.

Gânduri bune de la noi,
Echipa CONCORDIA Academia.

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.