Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs online gratuit de antreprenoriat dedicat copiilor din mediul rural și urban mic

0

Quick Start – curs online de antrenat idei

Simplon România cu susținerea Raiffeisen Bank România, prin Programul de granturi Raiffeisen Comunități 2020, lansează cursul online de antreprenoriat pentru copii: Quick Start – curs online de antrenat idei.

Proiectul se desfășoară la nivel național și se adresează copiilor din mediul rural cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani. În cadrul cursului de antreprenoriat Quick Start – curs online de antrenat idei, copiii vor învăța despre etapele creării unei afaceri, de la idee la implementare și perspective de viitor.

Cursul se desfășoară pe durata unei săptămâni, de luni până vineri și cuprinde 5 webinare:

Antreprenoriat și Business plan, Managementul echipei, Marketing, Financiar și Prezentare proiect.

Proiectul se desfășoară pe parcursul lunilor martie – mai, cursurile urmând a fi susținute în 4 intervale de timp, conform calendarului de mai jos:

  • Curs 1: 15 – 19 martie 2021
  • Curs 2: 5 – 9 aprilie 2021
  • Curs 3: 19 – 23 aprilie 2021
  • Curs 4: 3 – 7 mai 2021

Cursurile sunt gratuite pentru copii, iar înscrierile se fac de către un adult. Mai multe detalii despre proiect, precum și formularul de înscriere, se pot găsi în link-ul de mai jos:

https://www.simplonromania.org/quick-start/

Raiffeisen Comunități este un concurs de granturi pentru proiecte de educație derulate de ONG-uri și instituții de învățământ, dezvoltat de Raiffeisen Bank România. În fiecare an, Raiffeisen Comunități finanțează 10 proiecte educaționale care pot schimba viitorul comunităților în care trăim.

Simplon România creează programe educaționale împreună cu partenerii săi: companii, asociații, fundații și instituții publice care susțin dezvoltarea competențelor digitale și tehnice, cu scopul de a pregăti toate categoriile de vârstă, din cele mai diverse medii sociale, pentru viitor și transformarea digitală a României.

Simplon România face parte dintr-un ecosistem internațional de școli care oferă training-uri pentru persoane din categorii dezavantajate, servicii de transformare digitală, evenimente și activități pentru companiile care cred în responsabilitatea socială.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.