Curs Antreprenoriat @ Motivation Romania

0

Daca vrei sa iti deschizi o firma si sa candidezi cu planul tau de afaceri pentru finantarile din programul SRL-D, Romania START UP, START, Femeia Manager s.a., sau daca visezi sa ai candva afacerea ta si nu stii cu ce ar trebui sa incepi, acum ai sansa de a invata:

  • cum sa scrii un plan de afaceri,
  • cum sa investesti,
  • aspecte legislative legate de crearea si administrarea unui IMM,

in cadrul unui CURS GRATUIT de “Competente antreprenoriale” organizat de Fundatia Motivation Romania in luna mai 2015, in cadrul unui proiect cu finantare europeana.

Data limita de inscriere 15 mai 2015,

Locul de desfasurare al trainingurlui: in Bucuresti.

sigla motivation romania 2010

Conditii de participare:

  • Sa nu ai in prezent un loc de munca;
  • Sa nu urmezi in prezent nici o forma de invatamant;
  • Sa nu-ti fi infiintat deja o firma/PFA;
  • Sa nu mai fi absovit un curs finantat din fonduri europene in ultimele 6 luni.

Durata cursului:

  • 3 zile de teorie * 7 h/zi
  • 10 zile pentru aplicatia practica – in aceste zile vei beneficia de consultanta si sedinte de tutorat pentru a elabora propriul plan de afaceri.

Promovarea examenului final va va aduce un certificat emis de Autoritatea Nationala pentru Calificari – detinerea unui astfel de certificat iti poate conferi un avantaj in competitia pentru obtinerea de finantari pentru afacerea pe care vrei sa o incepi!

Pentru inscriere si detalii suplimentare, contactati-ne la telefon  0314230393  sau pe adresa e-mail e.juravle@motivation.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.