Curs Antreprenoriat @ Motivation Romania

0

Daca vrei sa iti deschizi o firma si sa candidezi cu planul tau de afaceri pentru finantarile din programul SRL-D, Romania START UP, START, Femeia Manager s.a., sau daca visezi sa ai candva afacerea ta si nu stii cu ce ar trebui sa incepi, acum ai sansa de a invata:

  • cum sa scrii un plan de afaceri,
  • cum sa investesti,
  • aspecte legislative legate de crearea si administrarea unui IMM,

in cadrul unui CURS GRATUIT de “Competente antreprenoriale” organizat de Fundatia Motivation Romania in luna mai 2015, in cadrul unui proiect cu finantare europeana.

Data limita de inscriere 15 mai 2015,

Locul de desfasurare al trainingurlui: in Bucuresti.

sigla motivation romania 2010

Conditii de participare:

  • Sa nu ai in prezent un loc de munca;
  • Sa nu urmezi in prezent nici o forma de invatamant;
  • Sa nu-ti fi infiintat deja o firma/PFA;
  • Sa nu mai fi absovit un curs finantat din fonduri europene in ultimele 6 luni.

Durata cursului:

  • 3 zile de teorie * 7 h/zi
  • 10 zile pentru aplicatia practica – in aceste zile vei beneficia de consultanta si sedinte de tutorat pentru a elabora propriul plan de afaceri.

Promovarea examenului final va va aduce un certificat emis de Autoritatea Nationala pentru Calificari – detinerea unui astfel de certificat iti poate conferi un avantaj in competitia pentru obtinerea de finantari pentru afacerea pe care vrei sa o incepi!

Pentru inscriere si detalii suplimentare, contactati-ne la telefon  0314230393  sau pe adresa e-mail e.juravle@motivation.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează