Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs animatori centre de vacanţă în cadrul Programului VIAŢA

0

Fundaţia Noi Orizonturi oferă oportunitatea de acreditare CNFPA şi de angajare ca animator centru de vacanţă în cadrul Taberei VIAŢA în vara 2011 (www.tabara-viata.ro).

Fundaţia Noi Orizonturi organizează curs de animatori centre de vacanţă pentru 15 persoane în cadrul Programului VIAŢA, în perioada 2 – 10 mai 2011. Din cei 15 participanţi la curs, vor fi selectate 7-8 persoane cu posibilitate de angajare în cadrul Programului VIAŢA în perioada 2 iulie – 3 septembrie 2011 ca animatori centre de vacanţă. Opţiunea de angajarea nu este obligatorie, se adresează doar celor interesaţi de o astfel de poziţie. Cursul include instruire în domeniul educaţiei prin experienţă, metoda educaţiei prin aventură. Pentru detalii şi înscrieri consultaţi anunţul complet de organizare a cursului şi formularul de înscriere disponibile pe www.noi-orizonturi.ro şi www.tabara-viata.ro.

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.