Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs acreditat „Abilități de viață în contextul dezvoltării durabile” pentru cadrele didactice și consilierii școlari!

0

Cursul “Abilităţi de viaţă în contextul dezvoltării durabile”, livrat de FDSC, REPER21 și CJRAE Bihor (echipa Prof21), își propune să conecteze cadrele didactice la cele mai inovatoare abordări ale noii educații!

Afis Curs 2

Curriculumul cursului are la baza educaţia pentru dezvoltarea durabilă și folosește metodele educaţiei nonformale. Scopul cursului este de a îmbunătăți paleta de competențe de care orice cadru didactic și consilier școlar are nevoie pentru ca la rândul său să poată dezvolta eficient abilităţile de viaţă ale propriilor elevi.

În intervalul noiembrie 2014 – iulie 2015 vor fi organizate 53 de cursuri, de câte 10 zile (3 online, 7 față în față), pentru 1.060 de cadre didactice și consilieri școlari din învăţământul preuniversitar din toată țara. Cursul se finalizează cu obţinerea unui atestat de formare continuă şi dobândirea unui număr estimat de 20 de credite profesionale transferabile.

Prima rundă de înscrieri: 16 octombrie 2014 – 28 octombrie 2014.

Anunțul de selecție oficial este publicat pe siteul proiectului : http://www.prof21.ro/despre-curs

Pentru descrierea cursului pe scurt descarcă flyer-ul.

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului “Dezvoltarea abilităților de viață ale tinerilor în contextul dezvoltării durabile” (pe scurt, Prof21) implementat de CJRAE Bihor (beneficiar), Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Asociația REPER21 (parteneri), cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.