Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curioși cine sunt câștigătorii Campaniei EcoAtitudine? 

0

 

5 concursuri, 5 provocări anul acesta pentru puștii noștri cu ecoatitudine! 

Inainte de toate vrem să le mulțumim partenerilor fără de care toate activitățile care s-au întâmplat de-a lungul campaniei nu ar fi fost posibile.

Voi știti deja ce a însemnat EcoAtitudine – ediția din 2015, a VI-a ediție a unei campanii ce își propune să crească o nouă generație de copii responsabili față de mediul înconjurător. Elevii de astăzi reprezintă viitorul țării de mâine, iar noi suntem mândri că am putut lua parte la educația pe care au primit-o. Vrem ca la finalul celor 10 ani de campanie să tragem linie și să vedem un comportament și o nouă atitudine care deja le-a intrat în reflex puștilor, iar prin exemplu lor și ceilalți să ia aminte!

Din seria celor 5 concursuri de anul acesta ale campaniei, fără să ne mai lungim cu vorba, haideți să vedem împreună cine sunt cei doi câștigători ai concursului Reporterul EcoAtitudine și care au fost materialele pe care le-au trimis pentru a se înscrie în concurs.

Concurs Reporterul EcoAtitudine

Premiul de popularitate Facebook – ședință foto

Maria Caranica, clasa a VI-a C, Școala Gimnazială Grigore Ghica Voievod, București

Premiul comisiei – aparat de fotografiat

Cosmina Alina Bucur, clasa a VIII-a A, Școala Gimnazială Serafim Duicu, Tîrgu Mureș

Pe lângă partenerii oficiali, noi am venit cu o surpriză pentru una dintre câștigătoare din partea artiștilor români. Vă lăsăm să descoperiți povestea și să vedeți cine anume susține puștii cu ecoatitudine! Felicităm școala din orașul Tîrgu Mureș, care pentru prima dată înscris în concurs, este pe lista celor câștigători, iar școala din București a fost perseverentă și premiul a venit numaidecât. Echipa EcoAtitudine a acordat personal cele două premii, iar poveștile complete le găsiți pe blogul campaniei.

Lista completă a concursurilor și câștigătorilor campaniei EcoAtitudine – ediția 2015:

http://ecoatitudine.eu/concursuri/105-cine-sunt-castigatorii-campaniei-ecoatitudine-editia-2015.html

3

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.