Cupa Liceelor la Street Dance / Inscrie-te pana la 30 aprilie!

1

Am aflat de la liberinmiscare.ro despre editia a 4 a Cupei Liceelor la Street Dance! Elevi din 9 judete, mai mult de 20.000 de suflete care tin ritmul beat-ului din “arena”! Am mers in vizita si pe site-ul oficial si am descoperit ca data limita pentru inscrieri este 30 aprilie 2010! Vestea buna este ca mai ai inca timp sa te inscrii la concurs!

Ca sa poti participa in concurs trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

  • sa iti alcatuiesti o trupa cu un numar de minim 4 si maxim 8 persoane care sa reprezinte un singur liceu;
  • sa citesti foarte atent regulamentul competitiei dar mai ales sa il respecti;
  • sa fii mereu in contact cu organizatorul local care iti va spune in detaliu cum se va desfasura evenimentul;
  • sa completezi formularul de inscriere corespunzator judetului de care apartii (daca esti intr-un judet care nu are o etapa locala atunci vei completa formularul de inscriere pentru ALTE JUDETE).

CUPA LICEELOR LA STREET DANCE 2010, editia a IV-a

Cel mai asteptat eveniment al anului a sosit! Cupa Liceelor la Street Dance Editia a IV-a isi lanseaza platforma de participare.

Multi spun ca acest eveniment le-a schimbat viata, altii il privesc ca pe o rampa de lansare in cariera de dansator, iar pentru noi este evenimentul nostru de suflet ce implica cele mai mari scoli de dans din Romania, peste 20.000 de elevi si prieteni din cel putin 9 judete. Nu te vom plictisi cu o prezentare, ci dat fiind faptul ca acest eveniment este un „must be there” la care stim ca iti doresti sa participi, iti prezentam in randurile de mai jos cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii si sa le respecti daca vrei sa organizezi o etapa locala sau sa participi in numele licelului tau.

Castigatorii din toate judetele participante se vor lupta pentru titlu de liceu campion la street dance in 2010 la Finala Nationala din data de 13 iunie la Jet Set Events Hall din Bucuresti.

DATA LIMITA A INSCRIERILOR:

Pentru participarea la etapa locala din BUCURESTI si la etapa ALTE JUDETE, ce are loc tot in Bucuresti, trebuie sa completati formularul de inscriere pana pe 30 aprilie 2010.
Pentru participarea la etapa locala din judetul vostru contactati organizatorul local.
Lista liceelor inscrise deja.

Mai multe informatii pe cupaliceelor.streetdance.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.