Cupa Edu, promovarea educației fizice și a sportului precum și a implicării cetățenești active

0

„CUPA EDU” este un eveniment organizat de Asociația PRAXIS IURIS prin care se urmărește atât promovarea educației fizice și a sportului, cât și a implicării cetățenești active, dezvoltarea conștiinței civice a tinerilor și stabilirea unui fond de premiere care să contribuie la îmbunătățirea bazei materiale a unităților de învățământ.

„CUPA EDU” este organizată în jurul unei competiții de baschet între licee, participanții având nu numai ocazia de a concura în cadrul sportiv, dar și posibilitatea de a desemna o unitate de învățământ din țară căreia asociația îi va oferi un premiu, în funcție de locul pe care echipa de baschet îl ocupă în cadrul competiției.

„CUPA EDU” dorește să devină o platformă organizată de dialog și schimb de informații prin care tinerii să dobândească cât mai multe informații despre ce înseamnă să fii un cetățean activ, să conștientizeze importanța educației fizice și a sportului și să cunoască persoane și organizații implicate în domeniul educației și sportului.

Mai multe informații găsești pe site-ul nostru: http://www.praxis-iuris.org/ și pe pagina oficială de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/CupaEDU/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.