Cumpara Arta Donata pentru infiintarea Centrului Gifted Edu!

0

Artistii au dat mai departe copiilor. Si tu poti! Cumpara Arta Donata pentru infiintarea Centrului Gifted Edu!

In Octombrie 2009, IRSCA Gifted Education a organizat poate cea mai mare expozitie de arta donata din istoria non-profit de dupa ‘89. Peste 30 de lucrari au fost incluse in Expozitia intitulata sugestiv “Pay it Forward” care a aratat solidaritatea artistilor pentru o cauza sociala deosebita. Artistii au dau mai departe cu generozitate generatiilor care vin, pentru a se infiinta primul Centru pentru copiii cu abilitati inalte.

Expozitia a fost realizata cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale de Artă Contemporană «d.fleiss & east west artists» – Stuttgart (Germania), curator: Dorothea Fleiss si a avut loc la Casa Vernescu din Bucuresti.

TU poţi fi Fondatorul Primului Centru Gifted Education în România.
Sprijină copiii cu abilităţi înalte, cea mai mare bogăţie a României.

TE INVITAM SA CUMPARI ARTA DIN GALERIA ONLINE A DONATIILOR. Intreaga galerie cumparata ne asigura fondurile pentru a achizitiona TERENUL pentru centru, un teren incepand cu 1300 mp.

Fotograf: Lucian Calugarescu & others.
Pentru orice detalii suplimentare legate de achizitionarea unei lucrari: pr@giftededu.org sau 0729-029484 (Monica Gheorghiu).

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează