Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum se poartă România?

0

Chiar dacă sentimentul pe care îl avem față de valorile și tradițiile românești este vizibil mai ales cu ocazia sărbătorilor naționale, trendul ascendent față de simbolurile tradiționale a fost observat și de către designerii români care au început să-l folosească tot mai mult în creațiile lor.  

Avem mai multe opțiuni de unde putem alege creațiile producatorilor și designerilor români însă nu toate sunt accesibile, fie sunt pentru podium, cu un cost prea mare fie sunt creații care pot fi purtate doar la ocazii speciale.

Produsele autentice românești iși dau întâlnire online pe allboutique.ro

Cătălina Brînză și-a dorit ca produsele românești de calitate să fie la îndemâna și la un preț accesibil, si pornind de la pasiunea ei pentru calitatea românesca a creat www.allboutique.ro, un magazin online pentru femeile care îsi doresc produse de calitate în editii limitate și prețuri accesibile.

Varietatea produselor disponibile pe www.allboutique.ro e formată din pantofi, sandale, bluze, rochii, fuste cu inspirație tradițională, dar și rochii de zi sau seara, toate fiind facute la comandă, pentru fiecare clientă.

All Boutique_1

All Boutique_2

După 3 ani All Boutique a reușit să aducă aproape de clienți pe lângă produse cu inspirație tradițională și creațiile unor designeri de renume. Unul dintre designerii români care a ales să-și vândă produsele prin www.allboutique.ro este Mihai Albu. Despre întâlnirea cu Mihai Albu Cătălina povestește că “atelierul lui Mihai este visul oricărei femei, și râmâi impresionat când afli cu câtă grijă se realizează fiecare pantof mai ales ca majoritatea pieselelor utilizate sunt create manual. Mihai are grijă ca atunci când creeaza o pereche de pantofi să ia în calcul toate variantele prin care poate face o femeie să se simtă confortabilă, frumoasă și să-i dea multă încredere în ea doar prin pantofii pe care îi creează.”

Încălțămintea lui Mihai Albu este creată cu maximă atenție și grijă și fiecare element este lucrat manual inclusiv talpa. Mihai este foarte atent la detalii, iar produsele vin insotite si de un saculet din satin, pentru depozitarea pantofilor.

Cum se poartă România?

România se poartă nu doar prin costumul tradițional românesc ci și prin alegerea fiecăruia de la produse românești, conduită și felul în care reacționăm. Cu ocazia 24 Iunie- Ziua Națională a iei All Boutique a aflat răspunsul româncelor la întrebarea ”Tu cum porți România?” printr-un scurt video.

Produsele All Boutique sunt definite prin conceptele de exclusivitate, unicitate si calitate romaneasca, oferind o experienta unica femeilor care vor sa adopte un stil vestimentar diferit iar cu ocazia verii este valabil si un Summer sales de 30%.

All Boutique își dorește să aducă produsele de calitate și producătorii români să fie cât mai aproape de femeile care își doresc să poarte România în zilele obișnuite la birou, în vacanță sau ca o alternativă modernă a tradiției.

All Boutique_3

Poți să-i urmărești pe pagina de Facebook și pe www.allboutique.ro.
Tu cum alegi să porți România?

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.