Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum pot oamenii și organizațiile din sudul Transilvaniei să se sprijine reciproc pentru a cristaliza împreună un exemplu de sustenabilitate la nivel global?

0

Universitatea Leuphana din Germania are plăcerea să vă invite în data de 21 martie 2019 la evenimentul care va încheia activitățile din cadrul proiectului de cercetare “Pârghii de acțiune pentru Transformare Sustenabilă”.

În cadrul acestui eveniment ne propunem să găsim împreună răspunsuri la întrebarea:

Cum pot oamenii și organizațiile din sudul Transilvaniei să se sprijine reciproc pentru a cristaliza împreună un exemplu de sustenabilitate la nivel global?

Transilvania este printre ultimele regiuni din Europa care se bucură de o bogată biodiversitate și o varietate culturală deosebită, un context în care oamenii și natura trăiesc armonios. In cadrul proiectului nostru de cercetare în această regiune am dezvoltat împreună cu partenerii locali o serie de strategii pentru păstrarea și valorizarea acestei moșteniri. Acestea sunt prezentate în cartea „Echilibrul creează frumosul – Strategii pentru sustenabilitate în sudul Transilvaniei”, pe care dorim să o lansăm cu această ocazie. Evenimentul oferă un spațiu de dezbatere a principalelor subiecte legate de această generoasă viziune și își propune să încurajeze noi colaborări astfel încât viziunea „Echilibrul creează frumosul” să poată fi transpusă în practică prin efortul asumat al comunităților și al tuturor actorilor locali.

Evenimentul cuprinde o serie largă de formate de facilitare a dialogului între participanți: discuții plenare, masă rotundă, colț interactiv de prezentare a diverselor proiecte precum și un mic târg de produse tradiționale și artizanat. Urmează să vă transmitem programul complet în timp util.

Invitații și partenerii noștri la acest eveniment sunt: reprezentanți ai ONG-urilor din Transilvania, factori decizionali de la nivel local și regional, reprezentanți ai mediului academic, presei și comunităților locale.

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. până în data de … martie , pe linkul de mai jos.

Când:

21 martie, 2019, între orele 11:00 – 18:00

Unde:

sat Alma Vii (jud. Sibiu), Căminul Cultural și Alma Via Guesthouse

Înscrieri:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCtPc3vDXHyJqAec_uMEndJmtpvfs-qd8Mrs5uGPycIElzLg/viewform

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.