Cum devii partener al Saptamanii Nationale a Voluntariatului in localitatea ta, in 10 pasi!

0

MAI simplu, MAI atractiv, MAI aproape! Luna mai te asteapta sa te alaturi voluntarilor si organizatiilor care cred in puterea voluntariatuluisi vor sa ii ajute si pe altii sa prinda gustul acestei experiente minunate. Tocmai de aceea, SNV abia asteapta sa faca cunostinta cu actiunea de voluntariat pe care organizatia, institutia sau grupul la care esti afiliat le planuieste pentru perioada 11-17 mai 2015, adica Saptamana Nationala a Voluntariatului. Si nici nu te asteapta oricum, ci in casa noua si in straie nou-noute. Foarte pe scurt, Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat te invita sa vizitezi noua adresa SNV – www.saptamanavoluntariatului.ro – pentru a descoperi  chiar tu cum te poti implica intr-o editie spectaculos de apetisanta a Saptamanii Nationale a Voluntariatului, derulata sub sloganul “Prinde gustul!”, organizand evenimente cu, pentru sau despre voluntari pentru comunitatea ta locala.

afis SNV 2015

Ce noutati iti aducem? Dupa multi ani si editii in care ne-a fost alaturi si ne-a unit eforturile din fiecare primavara, sigla Saptamanii Nationale a Voluntariatului se transforma intr-o sigla mai simpatica, mai vizibila si care reflecta mai bine spiritul SNV. Si pentru ca ne dorim un SNV mai prietenos si mai dinamic, ti-am pregatit un site nou-nout (www.saptamanavoluntariatului.ro) pe o adresa mai usor de retinut si de dat mai departe, pe care speram ca vei gasi mai usor informatiile, povestile si inspiratia de care ai nevoie. La sectiunea Contul meude pe site gasesti tot ce ai nevoie pentru a deveni partener SNV 2015, la sectiunea Lista parteneri vezi cine s-a alaturat deja, iar la sectiunea Calendarul activitatilor gasesti o parte din sutele de activitati care continua sa fie planificate si inscrise pentru sarbatoarea voluntariatului din luna mai. Nu uita nici de sectiunea Materiale promotionale, unde gasesti modalitati de a raspandi vorba despre campania SNV #prindegustul!

Si pentru ca inscrierile mai sunt deschise doar pana duminica, 3 mai 2015, nu va ramane tuturor decat sa accesati site-ul si sa faceti acum cei 10 pasi necesari pentru a deveni partenerii SNV 2015 si a planifica activitati frumoase de celebrare a voluntariatului, care sa ajute oameni tot mai multi si mai diversi din comunitate sa experimenteze si sa deprinda gustul voluntariatului alaturi de organizatiile voastre.

SNV este un eveniment national anual organizat de Pro Vobis inca din anul 2002, menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor. SNV se deruleaza anual in parteneriat cu peste 150 de organizatii, institutii si grupuri informale din tara, care organizeaza in total peste 400 de activitati foarte diverse de voluntariat, de promovare si de recunoastere a voluntariatului in localitatile lor, mari si mici deopotriva, acoperind astfel majoritatea judetelor tarii.

Pentru a va alatura SNV, dar si pentru alte informatii si detalii complete de contact, va asteptam cu drag pewww.saptamanavoluntariatului.ro!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează