Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum ajută tehnologia organizațiile neguvernamentale?

0

Cum ajută tehnologia organizațiile neguvernamentale? Vino la atelierul „Provocarea noilor tehnologii” de la Forumul Național ONG 2013

Pe 09 decembrie, de la 15.30, în cadrul Forumului Național ONG 2012 organizat de CENTRAS, vino la o întâlnire cu practicieni din industria IT și organizații neguvernamentale să analizăm exemple practice de utilizare a tehnologiei în proiecte non-profit.

Vom avea alături de noi pe:

Sigla Forum ONG

Vlad Andriescu, editor, Adevărul Tech

Ștefan Alexandru, cofondator aplicația Seenesthesis

Liana Buzea, președinte EcoAssist

Alexandru Lăpușan, CEO, Zitec

Anca Ștefan, Președinte, Asociația REACT

Discutăm despre proiectele dezvoltate de invitați – printre care Harta Tăierilor de Păduri, Controlin, Seenesthesis, AlegeriTV, doneazacopiilor.ro – dar inventariem și alte exemple de bună practică de utilizare a tehnologiei pentru proiecte non-profit.

Până pe 05 decembrie, înscrie-te la atelierul organizat de TechSoup România și la Forumul Național ONG 2013, cea mai mare întâlnire a organizațiilor neguvernamentale în 2013, completând doar cele două formulare disponibile: formular de inscriere la Forumul ONG si formular de inscriere la atelierul TechSoup Romania.

Forumul Național ONG 2013

Forumul Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din Romania are loc pe 09-10 decembrie 2013, la Palatul Parlamentului, și își propune să dezbată cadrul fundamental de activitate ONG în România, dar și cum va evolua sectorul asociativ în România. Detalii suplimentare despre agendă și informații logistice puteți obține pe www.forum-ong.ro

Despre TechSoup Romania

Techsoup_RO_ROMANIA_RGBTechSoup Romania ofera ONG-urilor din Romania suport si inspirație in a folosi tehnologia pentru a-si atinge potențialul maxim.

Cu sprijinul partenerilor sai donatori – Adobe, Cisco si Microsoft – TechSoup Romania a ajutat deja sectorul ONG din Romania cu donații de software si hardware in valoarea de peste 1,4 millioane USD.

TechSoup Romania dezvolta programe care leaga dinamicul mediu IT local de sectorul ONG, printre care ReStart Romania, Restart in Educație, Innovation Labs sau Opening Opportunities.

Orice organizație neguvernamentala se poate alatura gratuit Programului de Donații Software – afla cum pe www.techsoup.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.