Cum ajută tehnologia organizațiile neguvernamentale?

0

Cum ajută tehnologia organizațiile neguvernamentale? Vino la atelierul „Provocarea noilor tehnologii” de la Forumul Național ONG 2013

Pe 09 decembrie, de la 15.30, în cadrul Forumului Național ONG 2012 organizat de CENTRAS, vino la o întâlnire cu practicieni din industria IT și organizații neguvernamentale să analizăm exemple practice de utilizare a tehnologiei în proiecte non-profit.

Vom avea alături de noi pe:

Sigla Forum ONG

Vlad Andriescu, editor, Adevărul Tech

Ștefan Alexandru, cofondator aplicația Seenesthesis

Liana Buzea, președinte EcoAssist

Alexandru Lăpușan, CEO, Zitec

Anca Ștefan, Președinte, Asociația REACT

Discutăm despre proiectele dezvoltate de invitați – printre care Harta Tăierilor de Păduri, Controlin, Seenesthesis, AlegeriTV, doneazacopiilor.ro – dar inventariem și alte exemple de bună practică de utilizare a tehnologiei pentru proiecte non-profit.

Până pe 05 decembrie, înscrie-te la atelierul organizat de TechSoup România și la Forumul Național ONG 2013, cea mai mare întâlnire a organizațiilor neguvernamentale în 2013, completând doar cele două formulare disponibile: formular de inscriere la Forumul ONG si formular de inscriere la atelierul TechSoup Romania.

Forumul Național ONG 2013

Forumul Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale din Romania are loc pe 09-10 decembrie 2013, la Palatul Parlamentului, și își propune să dezbată cadrul fundamental de activitate ONG în România, dar și cum va evolua sectorul asociativ în România. Detalii suplimentare despre agendă și informații logistice puteți obține pe www.forum-ong.ro

Despre TechSoup Romania

Techsoup_RO_ROMANIA_RGBTechSoup Romania ofera ONG-urilor din Romania suport si inspirație in a folosi tehnologia pentru a-si atinge potențialul maxim.

Cu sprijinul partenerilor sai donatori – Adobe, Cisco si Microsoft – TechSoup Romania a ajutat deja sectorul ONG din Romania cu donații de software si hardware in valoarea de peste 1,4 millioane USD.

TechSoup Romania dezvolta programe care leaga dinamicul mediu IT local de sectorul ONG, printre care ReStart Romania, Restart in Educație, Innovation Labs sau Opening Opportunities.

Orice organizație neguvernamentala se poate alatura gratuit Programului de Donații Software – afla cum pe www.techsoup.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează