Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum a fost la TEDxAlbaIulia?

0

Peste 450 de persoane au participat în 24 martie la TEDxAlbaIulia

În 24 martie, peste 450 de persoane au luat parte la cea de-a doua ediție a TEDxAlbaIulia. Conferința a adus împreună 10 speakeri locali și naționali și o comunitate gata de acțiune formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să ajute la dezvoltarea societății.

Cea de-a doua ediție a TEDxAlbaIulia s-a dovedit a fi un real succes, bucurându-se de prezența a peste 450 de persoane, care cred în puterea ideilor de a schimba lumea.

Anul acesta, tema evenimentului, Mind the gap, și-a propus să dezbată termenului englezesc “gap”, care poate fi asemănat cu diferețe sau goluri care îngreunează evoluția, pun bariere sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi.

”Ne bucurăm foarte mult că a doua ediție de TEDxAlbaIulia a fost primită atât de bine de public. A fost o provocare să creștem evenimentul de la 100 de participanți la peste 450, însă a fost una pe care am acceptat-o din prima deoarece credem că Alba Iulia mertiă un astfel de eveniment. Abia așteptăm ediția viitoare și sperăm să aducem lângă noi parteneri împreună cu care să creștem calitatea evenimentului.” – Crina Luha, curator TEDxAlbaIulia.

Pe scena TEDxAlbaIulia au urcat:

  • Andreea Raicu – Trainer, Antreprenor și Speaker
  • Alin Comșa – Specialist în Comunicare și Relații Publice
  • Andreea Bebu – Business Unit Manager Solartium Group
  • Sebastian Onac – Președinte Fondator ONG ”Maria Beatrice”
  • Claudiu Ceia – Co-fondator CivicTech
  • Laura Orian – Cântăreață de Jazz
  • Florin Râșteiu – Președinte al Consiliului Județean al Elevilor Alba
  • Doina Hendre Biro – Responsabil Aspecte Profesionale și Științtifice ale Bibliotecii Batthyaneum
  • Daniel Breaz – Rector Universitatea Alba Iulia
  • Elena Calistru – Președinte și Co-fondator Funky Citizens

TEDxAlbaIulia s-a bucurat de sprijinul următorilor parteneri:

Partener Strategic: Banca Transilvania

Partener Instituțional: Casa de Cultură a Sindicatelor

Partener de Promovare: CC Advertising

Parteneri de ospitalitate: Hotel Transilvania, Hotel Astoria

Parteneri: Jidvei, Lagom Agency, Tudor Tailor, Ginger House, Toyota, Pegas

Supporters: Selfie School, Brand Minds, Tudor Tailor, Șezi Brand, Lions Club Alba Iulia, Hub 7, Rotary Club Civitas Alba Iulia, Claudiu Miclăuș – Videographer

This event has a radio: Vigin Radio

Parteneri Media: DOR, Cariere – Jurnal de leadership, Romania Pozitivă, Urbea Mea, Urby App, IQ Ads, Smark

 

Urmăriți în continuare TEDxAlbaIulia pe pagina de Facebook www.facebook.com/tedxalbaiulia sau pe Instagram http://instagram.com/tedxalbaiulia.

 

Despre TEDxAlbaIulia

TEDxAlbaIulia este un eveniment non-profit care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității din Alba Iulia. Echipa TEDxAlba Iulia crede că ideile că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea aduce laolaltă speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate.

 

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent.

 

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Urmăriţi TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.