Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum a fost la „Succes pentru Romania”?

0

Succes pentru Romania a dat START-ul

Proiectul Succes pentru Romania a debutat cu prima conferinta despre antreprenoriat, sambata 17 noiembrie 2012 cu peste 200 de participanti: studenti si tineri antreprenori interesati de dezvoltarea lor profesionala si personala. Ne-au fost alaturi speakerii: Péter Barta, Marius Ghenea, Rucsandra Hurezeanu, Bobby Voicu, Ovidiu Chiorean, Marius Andra, Loredana Latis si desigur invitatul special al evenimentului – Nader Ashchi. Acestia ne-au impartasit experienta lor antreprenoriala, succesele si esecurile, provocarile din acest domeniu pe piata romanesca precum si ne-au oferit sfaturi pretioase pentru a ajunge niste antreprenori de succes. Loredana Latis si Nader Ashchi ne-au invatat ca doar avand o gandire orientata catre rezultate putem obtine ceea ce ne dorim cu adevarat.

Le MULTUMIM pe aceasta cale sponsorilor: Crystal Palace Ballrooms, Era Ideas Travel, Cross Point Finance, K&K Hotel si Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti, fara care acest eveniment nu ar fi fost posibil.

Partenerilor: Fundatia Post Privatizare, Institutul de Management si Dezvoltare Durabila, My Ticket, Patronatul Tinerilor Intreprinzatori Romani, Learn&Go, IMM Romania, Consiliul National al Inteprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania,  Ivatherm, Vobiscum, Smart Branding, 360 Revolution, Leaders Foundation, Institutul European pentru Democratie Participativa Qvorum, Rotary, Rotaract Triumph si I Am Training Studio.

Partenerilor media: Digi24, Wall-Street, Calendar Evenimente, Startups, StiriONG, Witmo, Studentie.ro, Romania Pozitiva, Akcees, Ghimpele, Educativa, Revista Cariere, Best Jobs, Hipo, Blogunteer, Business Woman, The Marketer, Best Resouce, Actionam Responsabil, Antreprenoriat, Catalog Cursuri, Profit 360, Golden Romania si Mega Bacau.

Organizatiilor nonguvernamentale: LSRS, AIESEC, USR, BOS, BEST, ASCIG, ASAGRI, Manageri in Dialog, GRASP, AEGEE, AYI, ASJC, VIP si DaAfaceri.

Partenerilor educationali: Universitatea Bucuresti, Universitatea Romano-Americana si Clubul Studentilor Universitatii Romano-Americane si Facultatea de Management – ASE Bucuresti.

Moderatorului Conferintei Succes pentru Romania – Dragos Preda. Pentru imagini foto: Dragos Valentin Decu, Virban Vlad si video: Best Media Production.

Voluntarilor si tuturor participantilor extraordinari care au pus bazele primei comunitati de tineri de succes din Romania, echipa Succes pentru Romania va multumeste si va invita sa ne fiti aproape si la editiile viitoare!

Imagini de la Succespentru Romania din 17 noiembrie pot si vazute aici si aici.

Ne puteti fi alaturi pe:

www.succespentruromania.ro

www.facebook.com/succespentruromania

contact@succeespentruromania.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.