Cum a fost la Gala Studentului?

0

Uniunea Studenților din România (USR) a sărbătorit sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, Ziua Internațională a Studentului printr-un eveniment deosebit: Gala Studentului.

Gala Studentului din România se află la cea de a 3a ediție, fiind un eveniment anul prin care USR premiază devotamentul, implicarea și creativitatea colaboratorilor săi.

Ediția de anul acesta a avut loc la Readers Cafe și s-a bucurat de un succes clar, datorită numărului mare de invitați, de personalități prezente, dar și prin prisma surprizelor pregătite de către organizatori.

În cadrul Galei, au fost premiați managerii proiectelor din anul 2012: Summer Camp, Congresul Studenților, Academia Studențească de Folk și Muzici Bune, Academia de Training și Festivalul Unifest; partenerii USR: Centrul Proedus, Consiliul General al Municipiului București, LSRS și ANST și cei care au devenit alumni ai uniunii.

Partea cea mai emoționantă a serii a fost momentul în care am desemnat Cea mai activă asociație studențească a anului 2012, în urma unei competiții online foarte strânse, în care s-au înscris 9 asociații și a votului celor participanți. Astfel, și la acest capitol am avut parte de o mare surpriză, deoarece A.S.C.B și A.S.M.I au fost doar la un vot diferență, în favoarea celor de la Construcții București!

Seara s-a încheiat în acorduri muzicale, cu un La Mulți Ani dedicat tuturor studenților din România și în aplauzele tuturor celor prezenți.

Federația studențească numărul 1 din România, USR, mulțumește tuturor celor prezenți la eveniment, dar și tuturor voluntarilor săi, care zi de zi se implică în mișcarea studențească și vă invită să fiți în continuare abonați la UNIFEST

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează