Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

#CulturaAccesibilizata

0

PLAI și-a propus de la început să deschidă suflete și minți. Atingem aceste obiective și cu ajutorul partenerilor noștri culturali, parteneri minunați pe care îi susținem cu drag și în decursul anului.

„Asociația noastră dezvoltă și alte manifestări culturale menite să aducă bucurie în sufletele iubitorilor de frumos și credem că toată lumea trebuie să aibă acces la actele culturale. În această idee, împreuna cu prietenii de la „Ceva de Spus”, partener important al festivalului nostru, am încheiat un parteneriat de accesibilizare pentru toate evenimentele care poartă marca PLAI” declara Norbert Tako, co-fondator PLAI Festival.

Începând cu pregătirile pentru concertul Manu Chao La Ventura, din 25 iunie 2014, persoanele cu dizabilități se pot înregistra, până pe data de 9 iunie 2014, pe pagina web a asociatiei  Ceva de Spus, (http://www.cevadespus.ro/) lucru ce le va permite accesul gratuit la eveniment. Înregistrările vor fi validate de echipa Ceva de Spus, alături de care toți cei interesați vor avea acces la locația concertului cu o ora înainte de deschiderea porților.

Cultura Accesibilizata

“Ne bucurăm foarte mult că suntem prietenii PLAI, că avem oportunitatea de a fi parteneri și mai ales să vedem că oferă publicului șanse egale. Concertul Manu Chao este o ocazie minunată și pentru persoanele cu dizabilități de a se bucura de muzică bună într-un mod accesibil. Pe viitor îmi doresc ca operatorii culturali din țară să accesibilizeze activitățile culturale și tot mai multe persoane să ia parte la ele. Suntem nerăbdători și invităm cât mai multă lume să se înscrie’’ spune Raluca Popescu co-președinta Asociației Ceva de Spus.

„Este foarte important pentru noi să știm că oferim șanse egale publicului să se bucure de munca noastră și de talentul artiștilor pe care îi aducem. Prietenii noștri de la Ceva de Spus ne oferă un feedback esențial în pregătirea și adaptarea locațiilor de concert și pentru nevoile persoanelor cu dizabilități. Misiunea noastră cu acest proiect este să încurajăm și alți operatori culturali din țară să accesibilizeze acțiunile culturale.” spune Andreea Iager-Tako, co-fondator PLAI Festival.

La inițiativa PLAI, Manu Chao a răspuns pozitiv invitației de a se întâlni cu echipa Ceva de Spus, fiind un susținător binecunoscut al egalităților de șanse. Momentan, aceasta este și singura întâlnire confirmată în afara concertului pe care Manu Chao îl va susține la Timișoara.

Bilete:

Biletele pentru MANU CHAO LA VENTURA costă 75 de lei și se pot cumpăra de la Eventim ( www.eventim.ro / casieriile Eventim) şi din reţeaua magazinelor Cărtureşti, Germanos, Orange și Vodafone. Prețul biletelor conține toate taxele, impozitele și comisioanele de distribuție.

NU UITAȚI! MUZEUL SATULUI BĂNĂȚEAN ARE CAPACITATE LIMITATĂ. Vă rugăm să cumpărați bilete din timp.

Detalii: www.plai.ro

Discografie MANU CHAO:

1998 – Clandestino

2001 – Proxima Estacion: Esperanza

2004 – Sibérie m’était contéee

2007 – La Radiolina

Resurse WEB: http://www.manuchao.net/

Videoclipuri:

  1. Rainin’ In Paradize                          http://www.youtube.com/watch?v=jSRaSfq8Oiw
  2. Me gustas Tu                                    http://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
  3. Bongo Bong (acustic)                    http://www.youtube.com/watch?v=vw4rZKsapnE
  4. Baionarena (live)                            http://www.youtube.com/watch?v=J1FSpzFEfwM

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.