Cultură să fie că banii vin!

0

Cultură românească pe bani japonezi!

Din ţara soarelui răsare vine aurul cu care facem educaţie şi cultură la Românika! Mai e nevoie doar de ceva voinţă pentru a cere cum se cuvine banii respectivi şi de bune intenţii! Ca să nu se ducă banii „băieţilor deştepţi”, dar needucaţi 🙂 „Arigato!” cred că înseamnă „Mulţumesc!”

Articolul complet l-am găsit pe http://www.stiriong.ro/

„Ambasada Japoniei a lansat programul de finantare „Grant Assistance for Cultural Grassroots Projects”, prin care acorda asistenta financiara directa pentru proiectele culturale sau educationale derulate de catre organizatii non-profit (ONG-uri, comunitati locale, institutii de cercetare sau de invatamant superior). Grant Assistance for Cultural Grassroots Projects a fost lansat de Guvernul Japoniei, incepand cu anul 2000, pentru a mari sfera institutiilor si organizatiilor la care se poate acorda ajutor financiar, incluzand ONG-urile si organizatiile non-profit din tarile in curs de dezvoltare.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează