Cu un calculator

0

Cu un calculator

Vrem să-nvăţăm subiecte serioase, dar să ne şi distrăm!

 

Cu 4600 de lei

trimitem 6 calculatoare

şi softuri educative

la 150 de copii.

  • Pentru că tehnologia înseamnă învăţare, acces şi conectare.
  • Pentru că un calculator e o fereastră spre lumea-ntreagă şi-un intrument pentru gândire şi socializare.

SALUT !

Ştiţi ce?

Cu un calculator

explorăm singuri

şi-nvăţăm împreună.

Cu un calculator

învăţăm să ştergem limite,

învăţăm cum să-nvăţăm,

învăţăm cu cei din jur.

Cu un calculator

ne conectăm la un viitor mai bun.

Şi ne pregătim mereu să descoperim,

Să facem o lume nouă, o lume bună,

învăţând tehnologie!

 

Află mai multe şi sprijină campania aici:

www.sustineducatia.ro/un-calculator

 

  • Calculatoarele vor ajunge la copiii din Gura Şuţii (judeţul Dâmboviţa), din Deva şi Brad (judeţul Hunedoara) şi din Cugir (judeţul Alba).
  • Campanie desfăşurată în perioada 11-30 aprilie 2011 în cadrul programului „Susţin Educaţia” de Asociaţia Română pentru Educaţia Tinerilor, împreună cu „Ateliere Fără Frontiere” şi „Educatie şi Tehnologie”.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.