Cu bicla la Electric Castle: Readucem muzica în viața vârstnicilor

0

Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor lansează astăzi pagina de strângere de fonduri pe platforma Galantom, printr-un proiect inedit. 4 tineri din București pornesc cu bicicleta până la Festivalul Electric Castle (519 km) cu scopul de a atrage atenția asupra situației vârstnicilor din România și pentru a strânge fonduri pentru achiziționarea unui sistem audio portabil, menit să fie folosit pentru activități muzicale recreative și de socializare în căminele de bătrâni din România.

unnamed

În anotimpul concertelor și a festivalurilor de muzică, Asociația Niciodată Singur apelează la cei care și-au pus în plan în această vară să ajungă la o astfel de manifestație, să aducă cu ei o fărâmă din experiența trăită acolo și pentru vârstnicii din căminele de bătrâni. Scopul campaniei „Readucem muzica în viața vârstnicilor” este acela de a include în activitățile pe care asociația le derulează deja în căminele din țară și activități muzicale, prin achiziționarea unui sistem audio portabil.

unnamed (1)

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comments are closed.