Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CTP susține educația financiară a copiilor proveniți din medii defavorizate și continuă proiectele de îngrijire paliativă în România

0

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a devenit partenerul general al proiectului ”Start properly” inițiat de organizația YourChance care susține educația financiară a copiilor din medii dezavantajate din Republica Cehă și continuă implicarea în proiectele Fundației Tereza Maxova, ale organizației non-guvernamentale Smile as a Gift din Slovacia, precum și susținerea proiectelor Fundației Hospice Casa Speranței destinate bolnavilor care au nevoie de îngrijire paliativă din România.

Una dintre valorile fundamentale ale CTP este conceptul Good Neighbor/Vecinul Bun, prin intermediul căruia este promovat un comportament responsabil din punct de vedere social în toate țările în care compania este activă. Astfel, CTP sprijină de 20 de ani numeroase organizații dedicate ajutorării comunităților care susțin în special  copiii și adolescenții.

CTP este unul dintre sponsorii cei mai importanți și de lungă durată ai Fundației Tereza Maxová, al cărei scop este să ofere asistență eficientă pentru copiii abandonați și proveniți din medii defavorizate, atât din Republica Cehă, cât și din regiune.

Compania a devenit partener al organizației Smile as Gift, care își desfășoară activitatea în Slovacia și este dedicată sprijinirii copiilor din orfelinate în viața de zi cu zi. Această organizație
non-guvernamentală ajută și instruiește familii pentru a putea primi și integra copii defavorizați. De asemenea, organizația susține familiile cu dificultăți sociale să facă față problemelor cotidiene.

Cel mai recent proiect al CTP este demararea parteneriatului în cadrul Start properly (Pornește cum trebuie), un program care promovează alfabetizarea financiară și dezvoltarea abilităților antreprenoriale în rândul copiilor din ciclurile primar și gimnazial. De asemenea, acest program sprijină și integrarea tinerilor aflați la vârsta la care trebuie să părăsească orfelinatele sau centrele de plasament.

“Proiecte ca Start properly merită mai multă atenție. Acestea reglează anumite dezechilibre  sociale, oferindu-le copiilor instrumentele și ajutorul de care au nevoie pentru a începe viața cum trebuie. Sperăm să contribuim la îmbunătățirea reală a unor asemenea cazuri și, măcar într-o mică măsură, la succesul viitor al acestor tineri și adolescenți dezavantajați”, a declarat Tim Addison, Head of Marketing/Șef al Departamentului de Marketing al CTP.

În România, CTP oferă susținere financiară  organizației non-guvernamentale Hospice Casa Speranței, pionier al serviciilor medicale paliative pe piața locală, care îngrijește peste 4.000 de pacienți anual, în București, Brașov și Făgăraș.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu 5 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 90 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 850.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.