Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in competitia Romanian CSR Awards® 2019

0

 Competitia, aflata la a saptea editie, este dedicata exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania;

  • Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare categorie a competitiei;
  • Inscrierile in competitie se vor face online, pana pe 1 Martie, pe site-ul CSRawards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.

Bucuresti, 25 Ianuarie: Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in competitia Romanian CSR Awards® 2019. Evenimentul, derulat pentru al saptelea an la rand, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 1 Martie, ora 24.00. Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie, in Bucuresti.

Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei, completand formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

“La aceasta editie ne asteptam la o crestere a numarului de proiecte inscrise in competitie cu cel putin 30%, avand in vedere numarul mare de actiuni desfasurate de companii in anul 2018. Totodata, ca in fiecare an, ne bucuram sa reunim intr-un moment festiv oamenii care schimba in bine comunitatile in care activeaza”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul precedent. Pot fi inscrise si proiecte demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.